top of page

TeatruVR360: „Zbor deasupra unui cuib de cuci” ajunge la tine acasa la jumatatea lunii decembrie!
Marti, 15 decembrie, este ziua in care adaptarea VR360 a spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci” in regia lui Eugen Gyemant va fi disponibila publicului prin intermediul platformei TeatruVR.ro. Proiectul este initiat in premiera de Teatrul „Andrei Muresanu”(TAM) si partenerii sai - Augmented Space Agency, Loop Virtual Reality Solutions si Popas Production.


Platforma este inca in etapa de testare, iar pentru cei care doresc sa fie printre primii care au acces la achizitionarea si vizualizarea spectacolului propus, TAM deschide o campanie de pre-rezervare. Astfel, doritorii pot sa isi anunte intentia de achizitionare a unuia dintre cele doua pachete promotionale create special pentru lansare, trimitand un E-mail pe adresa pr@tam.ro.


Piesa este segmentata in episoade si va putea fi redata pe orice headset VR (conectat la internet si cu web browser VR) prin accesarea platformei www.teatruvr.ro si achitarea taxei aferente vizionarii acesteia. Spectatorii care nu detin un headset de realitate virtuala pot achizitiona unul din pachetele promotionale concepute in parteneriat cu E-BODA.ro.


Pachetul promotional standard, in valoare de 100 de lei, contine:


1 casca VR E-BODA – care intra posesia celui ce achizitioneaza pachetul si poate fi utilizata si pentru alte tipuri de experiente VR;

codul promotional – pentru vizionarea spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

acces nelimitat la cele 15 episoade care compun spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

1 ghid complet de utilizare - cu indicatii tehnice si recomandari privind modul in care poti trai experienta in VR la intensitate maxima.

Cea de-a doua varianta de pachet promotional, care costa 120 de lei, contine in plus si un controler Bluetooth.


Prin procesul de pre-rezervare prin E-mail, se urmareste ca toti cei care au grabit procesul de achizitie sa fie primii care isi primesc pachetele promotionale, dar si sa aiba prioritar acces la tot ce inseamna teatru VR. De aceea, persoanele care opteaza pentru pre-rezervare prin E-mail sunt rugate sa scrie si adresa de livrare.

Plata pachetelor promotionale direct pe platforma va fi posibila numai incepand cu 15 decembrie, ziua lansarii. Dupa comanda online, pachetul solicitat va ajunge la domiciliul spectatorilor in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii.


Cat priveste site-ul teatruVR.ro, acesta va contine, pe langa galeria de spectacole si ticketing, si pagini dedicate de tutoriale, astfel incat utilizarea produselor achizitionate sa fie cat mai usor de inteles, iar procesul adaptarilor in VR sa devina pentru spectatori o experienta cat mai placuta.


Pentru a le putea oferi iubitorilor de teatru si tehnologie cele mai bune servicii si o experienta memorabila, proiectului de TeatruVR360 i s-au adaugat cativa parteneri strategici si media care vor contribui substantial la atingerea acestor obiective:

Parteneri Strategici: Synology, E-BODA

Parteneri Media: IQ Ads


Proiectul TeatrulVR.ro este format din: Teatrul „Andrei Muresanu”, Augmented Space Agency, Loop Virtual Reality Solutions, Popas Production.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page