top of page

Richard Clyderman a cucerit inimile in Sala Palatului cu un spectacol memorabil!
Sala Palatului din Bucuresti a fost martora unui eveniment muzical impresionant, sold-out total, oferit de legendarul pianist Richard Clyderman. Peste 4000 de spectatori au avut privilegiul de a redescoperi emotiile melodioaselor coloane sonore din filme celebre precum Titanic, seria Agentul 007 sau pelicule desprinse din universul cinematic al unor mari actori precum Robert de Niro, Harrison Ford si Roger Moore.


Organizatorul concertului, Radu Groza, a declarat entuziasmat: "A fost un spectacol de exceptie! Richard Clyderman este un artist remarcabil care a reusit sa vanda toate biletele intr-un timp record si la preturi accesibile. Cu modestie si compasiune, a tinut publicul in extaz timp de aproape patru ore, aducand zambete pe chipurile celor prezenti in Sala Palatului. Urmaeza un alt concert marca Legende in Concert cu Al Di Meola pe 3 iunie la Sala Palatului, cel mai bun chitarist de jazz al tuturor timpurilor, la care ne asteptam din nou la un sold out".Cei prezenti au fost purtati pe aripi de pianul maestrului Clyderman, transportati in lumi magice si plini de emotie. Fiecare nota parca spunea o poveste, iar fiecare acord atingea corzile sensibile ale sufletelor ascultatorilor.


"Richard Clyderman a demonstrat inca o data ca muzica sa este universala, patrunzand in inimile tuturor cu pasiune si sensibilitate. Intr-o seara speciala, Sala Palatului s-a transformat cu ajutorul muzicii sale intr-un loc de basm, unde timpul parea sa se opreasca pentru a savura fiecare sunet, fiecare melodie", ne-a declarat Dan Anghel, organizator al evenimentului.


Evenimentul a reprezentat o adevarata calatorie muzicala, imbibata de talent, emotie si rafinament, sub semnatura unui maestru al pianului care stie cum sa cucereasca publicul si sa-l rasfete cu sunete divine. Richard Clyderman a demonstrat inca o data de ce este considerat unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii, iar seara petrecuta la Sala Palatului va ramane vie in inimile tuturor celor care au avut privilegiul de a fi acolo.Kommentare


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page