top of page

Gustul unic si calitatea pastelor din grau dur Antonio di Vaio - in doar 3 minute!

Slow food, dar fast cooking – este ceea ce ne dorim sa se intample in bucatariile noastre. Fie ca alegem haute cuisine sau o reintoarcere la retetele traditionale, la gustul autentic al ingredientelor din gospodarie sau la extravagante culinare, ne dorim mai mult timp pentru a savura masa in tihna si mai putin pentru a o pregati. Acum, ca toamna a sosit si ne intoarcem din vacante, copiii incep scoala, vom avea impresia ca timpul s-a comprimat brusc si parca nu mai reusim sa finalizam lista de activitati propusa.


Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta speciala, folosind 100% faina din grau dur, pentru a asigura o calitate excelenta, culoare aurie si un pret competitiv. La prepararea lor se foloseste numai grau dur de cea mai buna calitate din Italia, pentru siguranta ca se obtin mereu aceleasi paste cu o textura ideala, care nu se lipesc si nu se rup in timpul fierberii, astfel incat orice reteta noua sa fie o reusita.

Antonio di Vaio a dezvoltat o noua linie tehnologica, pentru a putea conferi aluatului o forma specifica, care garanteaza o gatire mai rapida… in doar 3 minute, pastrand gustul unic si calitatea al dente a pastelor din grau dur.

Acum poti savura pastele tale preferate in doar 3 minute!

Gama de paste din grau dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde: Fusilli 3 minute; Penne 3 minute; Spaghette nr. 1 Capellini.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page