top of page

Editura Publisol continua seria de autor Haralamb ZincaEditura Publisol anunta continuarea seriei de autor Haralamb Zinca. Dupa succesul extraordinar al colectiei lansate la începutul anului, din care au aparut deja 15 titluri, reprezentantii editurii au hotarat sa încante cititorii cu înca 12 volume ale cunoscutului autor de thrillere politiste si de spionaj.


Am descoperit sau redescoperit cu totii, în Haralamb Zinca, atat un mare maestru al genului, cat si un excelent documentarist al epocii comuniste si al tranzitiei spre capitalism. Dincolo de valoarea literara, opera lui Zinca s-a dovedit a fi si un foarte util ghid de calatorie prin complicata lume a Romaniei postbelice, a Romaniei socialiste si a Romaniei post-revolutionare.


Urmatoarele volume din serie:


Interpolul transmite, arestati-l! (continuarea romanului Suspecta moarte a lui Mario Campanella) - 23 iulie

Noaptea cea mai lunga: Dincolo de întuneric - 30 iulie

Noaptea cea mai lunga: Marea confruntare - 6 august

Si a fost ora H - 13 august

Taina Cavalerului de Dolenga - 20 august

Ceasurile Sfantului Bartolomeu si Temerarul - 27 august

O crima aproape perfecta - 3 septembrie

Dosarul aviatorului singuratic -10 septembrie

Eu, H.Z., aventurierul - 17 septembrie


Printre noile titluri se afla si doua carti deosebite. Prima dintre ele este Si a fost ora H, o cronica dedicata zilei de 23 august 1944, ziua „întoarcerii armelor” (volumul a luat Premiul Uniunii Scriitorilor în 1976), si Eu, H.Z., aventurierul, autobiografia lui Haralamb Zinca.

Si, pentru ca publicul roman este dornic sa citeasca literatura romana politista de calitate, Editura Publisol anunta si lansarea seriei de autor Horia Tecuceanu, un alt scriitor-legenda al perioadei de dinainte de 1989. Din a doua parte a acestei veri, veti putea trai la cote maxime aventura si suspansul în timpul investigatiilor conduse de faimosul Capitan Apostolescu. Ramaneti alaturi de Editura Publisol pentru mai multe detalii!


Volumele din seria de autor Haralamb Zinca se pot achizitiona de la chioscurile de difuzare a presei, cate o carte pe saptamana, joia, dar si din librarii sau magazinele de carte si de pe platformele online. De asemenea, puteti plasa precomenzi sau comenzi pe site-ul editurii publisol.ro

Comments


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page