top of page

cozonacii perfecti? desigur, cu faina 000 baneasa


Craciunul a trecut, poftele raman! :) Si cat am clipi, trebuie sa inepem pregatirile pentru Paste! E foarte adevarat, sunt buni cozonacii gata preparati si painea de la supermarket; dar mult mai gustoase sunt preparatele facute cu mana ta, acasa. Iar mirosul cozonacului aburind, proaspat scos din cuptor sau al painii de casa nu se compara cu nimic!

Amintiri dragi, aromele copilariei... adevarata aromaterapie! Si, preocupati ca totul sa iasa perfect, multi dintre noi ne intrebam care este cea mai buna faina pentru cozonaci si paine. Maestrii patiseri si cofetari ne dezvaluie secretul si recomanda faina 000 pentru prepararea unui cozonac reusit si a unei paini delicioase.


Ce este, de fapt, faina 000?


Este o faina extra rafinata, prelucrata mult, ideala pentru aluaturi fine, aerate, asa cum este cel de cozonac sau de paine. Are un continut mare de gluten, iar din ea se obtin aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care inglobeaza aer mult. Rezultatul? Preparate extrem de pufoase! Faina de calitate, timpul de dospire, timpul de coacere si modalitatea de framantare sunt secretele unei paini speciale sau ale unui cozonac de nota 10, perfect facut din ingrediente absolut obisnuite. In plus, asa dupa cum sustin gospodinele pricepute, o doza de buna dispozitie, un strop de iubire si incredere cat cuprinde ca nu vei da gres completeaza reteta cozonacului perfect si a unei paini de casa senzationale.

Pentru a avea siguranta ingredientelor de cea mai buna calitate de fiecare data cand prepari cozonacul delicios, iubit de toti cei dragi si painea pufoasa cea de toate zilele, Baneasa s-a asigurat ca iti ofera o faina cu care vei obtine intotdeauna preparatul perfect - Faina de grau alba superioara 000 Baneasa. Pofte gourmet si pofta buna!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page