top of page

COLECTIA TOMMY HILFIGER SUMMER/PRE-FALL 2021 UN LOC NUMIT VARATOMMY HILFIGER a lansat colectia Summer/Pre-Fall 2021 prin care se transmite mesajul ca anul acesta, vara este o stare de spirit. Colectia a fost conceputa pornind de la ideea de distractie, astfel încat prin look-ul pe care îl alegi, transformi orice loc în care te afli într-unul fericit.

Colectia TOMMY HILFIGER Summer/Pre-Fall 2021 da viata vibratiilor din Miami prin costume de baie, încaltaminte si ochelari de vara ale caror stiluri sunt inspirate de Sunshine State. Colectia este disponibila în magazinele selectate TOMMY HILFIGER si pe ro.tommy.com.


E MOMENTUL PENTU COSTUME DE BAIE SUSTENABILE


Material reciclat, rezistent si pregatit pentru orice - costumele de baie TOMMY HILFIGER sunt realizate folosind metode si materiale mai durabile.

Articolele pentru plaja sunt create cu un nivel de utilitate crescut, si fac ca sustenabilitatea sa fie punctul central al colectiei. Cu un design variat, ce include materiale si ornamente reciclate, aceste item-uri aduc în atentie diversitatea prin introducerea unor masuri incluzive adaptate pentru toate formele corpului, oferind o potrivire perfecta si confort.


STILURI FRESH DE SEZON


Item-urile essentials dedicate sezonului de vara au un design ce încorporeaza dungile atemporale de Ithaca, modele florale proaspete si materiale usoare precum bumbacul organic.

Colectia aduce o abordare fresh si moderna, prin materialele reciclate, ornamente si broderii, inserarea logo-ului si siluete elegante.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei în social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

# # #Despre Tommy Hilfiger


Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de îmbracaminte si îmbracaminte sport de înalta calitate pentru barbati, articole de îmbracaminte si îmbracaminte sport pentru femei, îmbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si îmbracaminte de casa), încaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta în îmbracaminte din denim si încaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.

Comments


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page