top of page

Ai incredere in intuitie! Alege Intuition Preference+, cel mai intuitiv espressor de la KrupsUnele dimineti sunt mai grele decat altele. De exemplu, cele de luni 😊, in care ti-ai dori ca un simplu gest sa iti surprinda fiecare gand. Ai incredere in intuitie! O cafea fierbinte pe care o savurezi in voie, ii simti aroma si iti trezeste simturile, pregatita la cel mai nou si intuitiv espressor, Krups Intuition Preference+.


Ecran Smart Slide si 15 retete personalizate


Krups Intution Preference+ iti ofera 15 retete personalizate pe care le poti selecta facil de pe ecranul cu tehnologia Smart Slide. Ristretto, espresso, lungo sau cremoasele bauturi pe baza de lapte - cappuccino, flat white, ori poate un ceai - verde, negru sau de plante? Deci, swipe left, swipe right, apesi pe bautura preferata, selectezi cantitatea, intensitatea si este gata.Iar cand vrei sa pictezi in culori diminetile celui drag, fa-i o surpriza si personalizeaza-i profilul Krups Intuition Preference+. Albastru, verde, mov sau portocaliu, alegi culoarea care il reprezinta, scrii noul sau alint si la final selectezi bauturile sale preferate in functie de momentele zilei sau perioada din saptamana. So, zarurile au fost aruncate si provocarea a fost lansata! Acum este randul sau sa intuiasca asa cum vrei sa fii rasfatata, creandu-ti profilul de coffee addicted.

Asadar, rapid si intuitiv, cele doua profiluri de utilizator au fost salvate, iar bauturile favorite savurate. Dar, stai, indicatorii intuitivi iti arata culoarea rosie. Este doar semnalul prin care esti anuntat ca aparatul are nevoie de mentenanta; tavita pentru picaturi sau colectorul de zat necesitagolire sau trebuie sa alimentezi cu apa ori boabe de cafea. Cool, nu-i asa?

Tehnologie Quattro Force pentru o aroma perfecta & sistemul One-Touche-Cappucino pentru bautura preferata pe baza de lapte printr-o simpla atingere de buton


Dar cum aducem la prima ora a diminetii gustul unei cafele barista? Unul dintre cei mai importanti indicatori de calitate si gust desavarsit este aroma. Iar tehnologia specifica Quattro Force combina diverse expertize dezvoltate de KRUPS® pentru ca espresso sa fie doar perfect: o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare. *in comparatie cu modelele anterioare Krups.Cu sistemul integrat One-Touch-Cappuccino poti avea un cappuccino spumos sau un latte macchiatto cremos doar printr-o simpla atingere de buton.

Acum alege-ti reteta preferata si ai incredere in intuitie! Krups Intuition Preference+ este alegerea ideala pentru zile perfecte!


***

Despre Krups

Istoria companiei Krups incepe in 1846, in Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert in cafea, datorita strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat intotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare si dezvoltare, testele de performanta, rezistenta, standardizarea si utilizarea, care sunt efectuate in Franta, ajuta brandul sa evolueze in fiecare zi si sa ofere produse de calitate exceptionala clientilor sai.Comments


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page