top of page

Nebulizatorul Nami Cat de la Omron – cel mai bun prieten al copiilor

Cheshire Cat, Garfield sau Grumpy Cat?! Toamna aceasta Omron iti prezinta un nou erou cu super puteri! NAMI CAT – nebulizatorul cu compresor sub forma de pisica simpatica, trateaza rapid simptomele asociate racelii si ii ajuta pe cei mici sa isi refaca fortele cat ai spune… “Miau!”


Nami Cat – dragut la exterior, puternic la interior


Adeseori, pentru ameliorarea afectiunilor respiratorii, pediatrii recomanda tratamentul cu aerosoli prin utilizarea nebulizatoarelor, produse folosite pe scara larga la nivel mondial in domeniul sanatatii. Insa, uneori, aceasta terapie poate reprezenta o provocare din cauza temerilor copiilor, atunci cand acestia intalnesc dispozitivele medicale.


Cunoscand acest aspect, Omron a dezvoltat Nami Cat - prietenul celor mici si ajutorul de nadejde al parintilor. Aparatul are un design jucaus, ergonomic, de mici dimensiuni, cu o greutate redusa si este extrem de silentios.

Scopul lansarii Nami Cat este sa ofere nu doar mai multe grija pentru sanatatea celor mici, dar si un motiv pentru care acestia sa se relaxeze, chiar si in timpul tratamentului.


Avantajele terapiei prin nebulizare sunt multiple; datorita dispersiei particulelor de aerosoli care ajung direct la zona afectata, eficienta medicatiei creste, iar efectele se pot observa imediat. In plus, aspectul atractiv al nebulizatorului induce o stare de confort si de destindere prichindelului. Totodata, Nami Cat completeaza spatiul de joaca din camera copilului si devine “doctorul de serviciu” ce il supravegheaza de pe raftul cu jucarii.


Lasa-l sa se joace! Nami Cat il protejeaza!


***

Despre MED.CO

MED.CO a fost infiintata in 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice si stiintifice privind aparatura medicala profesionala de monitorizare si tratament. Compania comercializeaza produsele medicale OMRON pe piata romaneasca.


MED.CO este reprezentant pe piata romaneasca si a altor furnizori externi, precum: TaiDoc Technology, producator taiwanez de dispozitive medicale, termometre cu scanare infrarosu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru si electrocardiografe. MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producatori de dispozitive laser utilizate in procesul de biostimulare. MED.CO distribuie in Romania modelul PowerTwin 21.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page