top of page

Maxi Pet deschide pe 15 august primul magazin in Sibiu si isi intampina clientii cu 10% discount la
Maxi Pet - magazinul animalelor de companie din Romania anunta deschiderea pe 15 august 2020, a primului sau magazin in Sibiu. Cu o suprafata de 438 mp si cu 12 angajati, noul magazin Maxi Pet din Str. Sibiului, nr.10, Selimbar, va fi inaugurat incepand cu ora 09.00.

Cu deschiderea noului magazin Maxi Pet Sibiu, locuitorii din Sibiu si din imprejurimi vor avea ocazia de a se bucura de o gama larga de produse hrana si accesorii pentru animalele de companie, de farmacia veterinara din cadrul magazinului si de oferte periodice de neratat. Animalele de companie sunt binevenite in cadrul magazinului.

Pentru deschiderea din 15 august, Maxi Pet a pregatit vizitatorilor sai surprize, astfel incat toate produsele din magazin vor beneficia de un discount de 10% pe tot parcursul weekend-ului.

Noul magazin va fi situat in zona comerciala Selimbar, la sensul giratoriu Str. Sibiului cu Str. Octavian Goga, in zona centrelor comerciale. Acesta va fi deschis de la intre orele 9:00-22:00, luni - duminica.


"Suntem onorati sa deschidem noul nostru magazin in Sibiu, o locatie importanta pentru compania noastra. Asteptam cu nerabdare sa devenim membri ai comunitatii locale si sa ne construim reputatia de excelenta in randul prorietarilor de animale de companie din Sibiu si imprejurimi", a declarat Miruna Diaconescu, manager marketing Maxi Pet.


Clientii au la dispozitie o farmacie veterinara complet dotata cu antiparazitare, diete veterinare si alte produse, iar acestia pot veni, de asemenea, pentru sfaturi gratuite din partea personalului profesionist.

Interiorul noului magazin Maxi Pet Sibiu suprinde printr-un design modern, urmarindu-se crearea unui spatiu care sa aiba caldura si identitate, care sa relaxeze si sa intrige clientul sa exploreze magazinul.

Magazinul este de asemenea punct de ridicare al produselor pentru clientii magazinului online, www.maxi-pet.ro, ce aleg serviciul de Click&Collect.

Despre Maxi Pet:


Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale de companie din Romania, unde clientii gasesc o gama completa de hrana si accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet este parte a grupului international Pet Network, cu birouri in Croatia, Serbia, Romania si Slovenia, lider in domeniul sau. Scopul companiei este de a aduce bucurie in viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora si de a promova acele valori care determina bunastarea animalelor de companie. Pe langa oferta larga de produse de la marci renumite, Maxi Pet ofera si produse din game proprii, prezente exclusiv in magazinele sale si de asemenea farmacie veterinara. Animalutele sunt intotdeauna binevenite in magazin.

Maxi Pet detine si divizia online, reprezentanta prin magazinul sau online www.maxi-pet.ro, unde clientii beneficiaza de programe de fidelitate si de serviciul Click&Collect: comanzi online si ridici din magazin.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page