top of page

MAGAZINELE TOMMY HILFIGER DIN ROMANIA SE REDESCHID!Magazinele Tommy Hilfiger din Romania se redeschid începand cu data de 15 Iunie 2020, urmand sa îsi întampine clientii cu cele mai noi colectii si reduceri speciale pentru a celebra momentul. Masuri de siguranta au fost, de asemenea, luate pentru starea de bine si sanatatea clientilor.


Tommy Hilfiger anunta cu bucurie redeschiderea magazinelor sale în Romania. Dupa trei luni în care magazinele au fost închise din motive de siguranta, brandul american revine cu surprize, oferte si masuri de igiena sporite adaptate situatiei actuale pentru a-si întampina vizitatorii si cumparatorii cu bratele deschise, în deplina siguranta. Sanatatea clientilor si a personalului sau ramane o prioritate, în timp ce comunitatile sunt întampinate din nou în magazine. Actionand în conformitate cu liniile directoare prescrise de autoritatile romane, se vor pune în aplicare masuri de precautie stricte în toate magazinele TOMMY HILFIGER redeschise în Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Sibiu si Cluj, pentru a oferi cea mai sigura imersiune în lumea TOMMY HILFIGER.


Cu ajutorul colectiilor recente Tommy Hilfiger, clientii se pot bucura din nou de experienta imersiva în lumea plina de stil si culoare a modei. Astfel, tonul unei veri cool, în siguranta este dat de colectiile principale Tommy Hilfiger pentru Femei si Tommy Hilfiger pentru Barbati, precum si Tommy Hilfiger Tailored si Tommy Jeans împreuna cu binecunoscutele colectii-capsula TommyXLewis si TommyXMercedes care propun un stil relaxat si o gama variata de piese vestimentare potrivite pentru orice moment al zilei.


Patrunzand în spiritul de pionierat al Americii moderne, colectiile TOMMY HILFIGER pentru Femei si pentru Barbati celebreaza patrimoniul nautic si îndreptat spre utilitate al brandului cu un twist modern. Siluetele atemporale primesc, astfel, o îmbunatatire tehnica prin utilizarea materialului confortabil TH Flex bi-elastic, în timp ce noul TH Cool confera proprietati de absorbtie a umiditatii si racire articolelor vestimentare din colectii. Stilurile iconice din denim sunt finisate folosind tehnici cu impact redus care necesita mai putina apa si energie, iar modelele de inspiratie nautica fuzioneaza cu imprimeurile de patrimoniu pentru a celebra ADN-ul brandului.


În acelasi timp, colectia TOMMY JEANS celebreaza cea de-a 35-a aniversare a brandului printr-o coliziune de norme practice si detalii tehnice cu ADN-ul clasic american al marcii. Imprimeurile all-over de inspiratie camuflaj, cu evidentierea prin culori pop sau detalii provocatoare adauga un twist rebel. Moda devine functionala cu elemente de utilitate si finisaje miDori® care ofera proprietati de absorbtie a umiditatii. Modelele clasice din denim sunt reimaginate în siluete noi, incluzand blugi tip carpenter cu talie înalta, blugi kick flare închisi cu capse si blugi Dad cu model tip salt-and-pepper. Elementele sustenabile sunt prezente prin stiluri de denim 100% reciclate, bumbac elastic cu elastan reciclat si fire realizate din sticle de plastic reciclate.


Nici rebelii nu au fost uitati. Pentru o vara pe gustul acestora, Tommy Hilfiger a pregatit împreuna cu Lewis Hamilton o noua colectie-capsula TommyXLewis. Piesele acesteia pot fi combinata într-un mod care sa functioneze pentru toata lumea. Colectia include îmbracaminte, încaltaminte si accesorii.


Toate acestea, dar si multe altele vor fi din nou disponibile spre cumparare în magazinele TOMMY HILFIGER din Romania începand cu data de 15 iunie 2020, cand brandul asteapta cu bucurie sa îsi întampine din nou cu bratele deschise, dar în deplina siguranta, clientii si personalul.


Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei în social media folosind #TommyHilfiger, @TommyHilfiger si #TommyHilfiger.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page