top of page

Blue Air introduce programul “Te aducem acasa”, Inainte de suspendarea  zborurilor regulate, IncepanBucuresti, 17 martie 2020 – Ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei, care instaleaza starea de urgenta, Blue Air suspenda zborurile regulate Incepand cu data de 21 martie si pana la Incheierea perioadei In care starea de urgenta este activa. Blue Air introduce programul “Te aducem acasa”, In perioada 17 – 20 martie 2020, Inainte de a supenda toate zborurile regulate.


Misiunea prioritara a Blue Air In aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetatenilor si a rezidentilor romani surprinsi departe de casa de instalarea situatiei de urgenta.


Astfel, In intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua sa opereze un program ajustat la nivelul cererii din aceasta perioada, continand un numar limitat de zboruri, al carui obiectiv esential este de a aduce pasagerii romani acasa.


Destinatiile acoperite de programul “Te aducem acasa” includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile locale si unde a fost Inregistrat un numar important de solicitari ale romanilor care isi doresc sa revina In tara. Acestia pot accesa programul “Te aducem acasa” consultand sectiunea speciala de pe site-ul Blue Air, precum si utilizand numarul de telefon, adresa de e-mail si formularul dedicat.


Incepand cu 21 martie, toate zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate pana la ridicarea starii de urgenta decretate In Romania. Blue Air va continua sa opereze zboruri charter, In cazul In care exista cerere suficienta pentru o anumita destinatie sau la cererea expresa a unor organizatii sau autoritati.


„Cu totii ne confruntam cu o situatie exceptionala, iar lupta Impotriva coronavirusului este responsabilitatea fiecaruia dintre noi, toti dorindu-ne sa Ii protejam pe cei dragi si sa contribuim la stoparea acestei crize.


Suspendarea zborurilor regulate reprezinta pentru, noi, la Blue Air, o premiera trista si o decizie dificila din punct de vedere uman, economic si operational, Insa sustinem pe deplin masurile luate de Guvernul Romaniei si suntem constienti de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta In contextul pandemiei. Prioritatea noastra este siguranta pasagerilor nostri, preocupandu-ne totodata de confortul lor emotional.


De aceea, facem toate eforturile pentru a-i aduce acasa pe cetatenii ramasi departe de tara si de familiile lor, si Intreaga echipa Blue Air este mobilizata pentru a pastra un dialog permanent cu pasagerii nostri ale caror planuri de calatorie sunt afectate In aceasta perioada. Ne bazam pe intelegerea si Intelepciunea comunitatii Blue Air, pasageri si echipa deopotriva, si credem ca optimismul si responsabilitatea sunt principalele noastre arme si reprezinta primii pasi catre revenirea la normalitate.” - spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.


Website: https://www.blueairweb.com/ro/ro/flyyouhome/

Formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome

Email: flyyouhome@blueair.aero

Telefon: 0040 212 088 630.


Pasagerii care au zboruri rezervate cu data de calatoriei pana pe 31 mai 2020 (inclusiv) si doresc sa isi reprogrameze calatoria, pot beneficia de rebooking gratuit, pentru zboruri dupa data de 1 iunie, sau de restituirea sumei sub forma de voucher, ce va putea fi folosit pentru calatoriile viitoare. Pentru informatii suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.Despre Blue Air:


Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati. Cu un model de business bazat pe reducerea complexitatii, respectiv Low Cost - Low Complexity, cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor, Blue Air tinteste sa devina lider In randul companiilor aeriene din Europa Centrala si de Est.


Compania opereaza avioane tip Boeing 737 si are In derulare un program amplu de Innoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune conditii de calatorie. Cu o echipa formata din peste 1.000 de profesionisti, pasionati de aviatie, compania are un istoric impecabil In siguranta zborului.


In cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page