top of page

Inscrie-te in Club Tefal, acumuleaza puncte si alege-ti produsele din catalog
Howdy! Did you hear the news? Club Tefal ramane si in 2019 locul de intalnire al pasionatilor de gatit! Te asteptam cu inspiratie, inovatie si noi provocari. Inscrie facturi, acumuleaza puncte si schimba-le cu produse.


Un nou an, un nou mecanism


Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti alege produse din catalog, in schimbul punctelor acumulate: cumpara orice electrocasnic de bucatarie Tefal din categoriile aparate electrice de gatit, prepararea alimentelor si mic dejun si inscrie bonul sau factura pe clubtefal.ro.


Numarul de puncte pe care le primesti reprezinta 10% din valoarea cu TVA a produsului achizitionat. Cand ai strans numarul de puncte necesar, alege-ti produsul dorit si noi ti-l trimitem!

In Club te asteapta un catalog cu produse carora le-am alocat un numar de puncte. Ai acumulat suficiente puncte? Super! Acum poti sa iti revendici produsul care” iti face cu ochiul”. Ai strans si mai multe puncte? Even better! Mai alege unul sau pastreaza-le in cont si foloseste-le oricand ai chef… sa fii CHEF la tine acasa! :)


Be part of a great community


Si in acest an, Adrian Hadean te ajuta sa dai mai multa savoare preparatelor tale. Intra in Club si afla” tips & tricks” despre cum poti reinterpreta pe gustul tau, retetele care te impresioneaza. Lasa-te inspirat si fii pregatit sa te alaturi unei comunitati pentru care gatitul inseamna pasiune! Combinatii delicioase si gust inedit? DA! All of them are here for you!


Join the Club! :)

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page