top of page

Relevanta continutului pentru brandul tau


Am devenit toti creatori de continut, dar nu tot continutul este valoros. Iar pentru branduri, problema continutului de calitate este mai actuala decat oricand.

Despre acest subiect si ce inseamna de fapt continut relevant vom afla pe 29 Ianuarie la prima editie a evenimentului Content Creators.


Participantii la conferinta vor putea obtine raspunsuri la intrebarile asociate continutului si marketingului digital de la expertii de top din industrie. Evenimentul ofera expertilor in materie de continut si marketing digital informatii cu privire la utilizarea eficienta a tehnologiei care ajuta la crearea, gestionarea si extinderea brandului.


Invitatii Content Creators Conference vor vorbi despre cum creezi continut relevant de brand, care sunt tendintele in storytelling si unde gasesti oamenii care sa creeze content atractiv si eficient.


Intre speakerii primei editii se numara: Alexandru Pomana, 99%; José Borralho, Consumer Choice Europe; Alex Galmeanu, Fotograf, Radu Constantin, vlogger; Toader Paun, Europa FM, Ruxandra Babici, Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi, Kubis Interactive, George Ionita, First Content; Khaled El-Solh si Anamaria Bajan, Caroli Foods Group.


Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, bloggerilor, dar si celor care lucreaza in vanzari, in agentii sau companii.


Pentru detalii despre program si speakeri va invitam pe site-ul evenimentului www.contentcreators.ro

Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la lelia.petrescu@revistabiz.ro


***

Despre Biz Agency

Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

Revista Biz

Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business. Jurnalistii revistei au lansat campanii puternice de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange. O alta inovatie este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franta si Japonia.


Biz Events

Divizia organizeaza anual zeci de conferinte de business si evenimente corporate sau gale, transmitand continut relevant in formate inovatoare si atractive pentru publicurile tinta. Echipa Biz organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Biz Market View

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.


Biz Story

Cu peste 20 de ani de experienta in jurnalism, echipa diviziei de servicii de content marketing pentru clienti stie sa spuna acele povesti pe care cititorii sa le savureze si in care brandurile sa se regaseasca. Continutul gandit si implementat de echipa de creatori de continut transmite valorile si mesajele brandului in format creativ in online si offline. Divizia transforma mesajele corporate sau de marketing intr-o poveste valoroasa din punct de vedere al formei si continutului, punand la dispozitia brandurilor toate platformele de comunicare Biz Agency.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page