top of page

Tefal Ultimate Pure, super-fierul pentru super-mame


Tefal Ultimate Pure

Wow, ce repede trece timpul! Parca mai ieri schimbai biletele de dragoste, iar acum deja e randul pustiului tau sa traiasca fiorii primului date. Smart casual sau college chic? Same issue, different challenge: materiale pretentioase si cute incapatanate. Zambeste! Ai de partea ta un super-aliat: fierul de calcat Ultimate Pure de la Tefal!


Tefal Ultimate Pure


Be stronger with the strongest iron!


Cand stii ca poti conta pe cel mai puternic fier de calcat de la Tefal, inevitabil capeti un super-boost de incredere. Cu o putere de 3200W, Ultimate Pure atinge temperatura optima in cel mai scurt timp. Talpa Durilium AirGlide aluneca lin printre nasturii camasii, iar jetul de abur de pana la 260 g/minut este directionat uniform pe intreaga suprafata si nu lasa cutelor nicio sansa.

100% abur filtrat cu tehnologia exclusiva a filtrului Micro-Calc.


Urme de calcar? No way! Tefal Ultimate Pure este prevazut cu filtrul Micro-Calc, noua generatie de colectoare anticalcar ce retine particulele, aburul evacuat fiind 100% pur. Cu ajutorul indicatorului “Calc Alert”, vei sti cand filtrul trebuie curatat, iar datorita sistemului antipicurare, niciun un strop de apa nu va atinge tesatura.

Verifici ultimele detalii. Totul este in regula si rasufli usurata. Iti indrepti privirea spre masa de calcat si te bucuri de alegerea facuta. Tefal Ultimate Pure se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate in pozitie verticala si dupa 30 de secunde in cea de lucru.


Your Super-Mom mission is completed! 😊


Tefal Ultimate Pure


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page