top of page

PRwave implineste 13 ani si aduce in dar o poveste politista


PRwave, primul site din Romania dedicat imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri, s-a lansat pe 18 aprilie 2005. Cu ocazia aniversarii, PRwave lanseaza cartea „Inocentul” de Oana Stoica-Mujea in format pdf. Povestea politista se poate downloada gratuit de aici.

Am pornit la drum cu ideea de a avea multe articole si case studies care sa ii ajute pe specialisti si pe studenti sa invete cat mai multe despre comunicare si relatii publice, despre campanii de succes si despre imagine. In cei 13 ani site-ul a evoluat. Noi rubrici au fost adaugate – prezentarile de carte, e-lumea etc. -, iar altele au fost lasate deoparte (forumul). Cei mai importanti sunt insa oamenii cu care am intrat in legatura si ceea ce am reusit sa realizam,” a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave.


Peste 81.200 de materiale au aparut pe PRwave pana acum – articole si case studies in exclusivitate, stiri si recenzii. Si continuam sa publicam materiale in fiecare zi.

In zi aniversara am decis sa va oferim in format pdf o poveste politista captivanta scrisa de Oana Stoica-Mujea: „Inocentul”.


“Victor Blid a fost ranit, iar seful de la departamentul PR a fost ucis cu bestialitate. (…)

Violeta-Loredana Pascal a disparut. Nu stie nimeni nimic de ea.” Descoperiti ce se intampla mai departe doar in „Inocentul”.


Oana Stoica-Mujea (n. 1981) a fost jurnalist pentru o scurta perioada de timp si apoi scenarist la Media Pro Pictures. A debutat in 2005 cu un roman fantasy. Pana acum a publicat peste douazeci de carti (fantasy, crime, thriller). Este membra a Uniunii Scriitorilor din Bucuresti, sectia „Copii si Tineret”. Indicii anatomice, prima carte politista a Oanei Stoica-Mujea, apare intr-o prima editie in 2009, la Crime Scene Publishing. Volumul, devenit rapid un succes, a fost tradus in limba engleza in 2012 (Profusion).



FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page