top of page

Monini a primit medalia Best Buy Award pentru gama de ulei de masline extra virgin



Inceputul anului venit cu o veste minunata pentru Monini: gama de ulei de masline extra virgin Monini a primit medalia Best Buy Award. Un premiu care se traduce in incredere acordata excelentei si o bine-meritata recunoastere a calitatii la cel mai bun pret a produselor Monini, oferita chiar de cumparatorii si consumatorii Monini.


Cand achizitionezi un produs sau serviciu, cauta medalia Best Buy Award, care iti garanteaza calitatea!


Premiul Best Buy este o aprobare a produselor, serviciilor si marfurilor comercializate, diferentiind valoarea acestora de celelalte in ceea ce priveste pretul si calitatea. Acesta este prezentat ca un certificat si o medalie si reprezinta o metoda de cercetare stabilita, asigurand clientii ca achizitioneaza produsul de cea mai buna calitate la cel mai bun pret. Medalia confirma faptul ca un produs sau un serviciu a fost aprobat de majoritatea consumatorilor pentru cel mai bun raport calitate-pret. Produsele si serviciile primesc sigiliul Best Buy Award numai dupa ce au fost supuse unor cercetari intense de consum si au castigat primul loc in categoriile respective. Aceasta cercetare este efectuata si verificata pe baza numarului de voturi primite de la repondenti, adica achizitionarea de catre clientii care au folosit ei insisi produsul.


Pe scurt, Best Buy Award este o recunoastere bazata pe standardele internationale stabilite de organizatia elvetiana ICERTIAS - Asociatia Internationala de Certificare, o organizatie privata, independenta din punct de vedere politic, cu sediul in Zurich, Elvetia. ICERTIAS (icertias.com), incurajeaza forme inovatoare de cercetare si studii de piata, atat la nivel local cat si international. Organizatia ICERTIAS se concentreaza in primul rand pe recunoasterea si promovarea globala a calitatii si valorii produselor, precum si pe cele mai inalte standarde in relatiile cu clientii si clientii. Pe plan international, ICERTIAS este un institut renumit pentru programele de cercetare si certificare ale Best Buy (bestbuyaward.org), QUDAL - QUALITY meDAL (qudal.com). Organizatia a reusit sa isi extinda activitatile de cercetare si certificare in peste 40 de tari de pe 5 continente in mai putin de 7 ani de la infiintare in Zurich, in 2011. Certificatele ICERTIAS QUDAL (QUALITY meDAL) si Best Buy Award au devenit recunoscute de catre consumatori pe numeroase piete ca marci de referinta de calitate si bune cumparaturi, in timp ce cel mai nou program de certificare, prietenul clientilor ICERTIAS lansat la sfarsitul anului 2014, in definirea excelentei in serviciul clienti si clientiM


Monini a primit premiul Best Buy pentru gama completa de ulei de masline extra virgin


Monini Classico este uleiul de masline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventa. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza si asezoneaza orice fel de mancare, fiind indicat pentru orice tip de sosuri, fripturi ori garnituri.

Monini Delicato cu aroma sa fina si suava este varianta alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. In bucatarie este un ideal si versatil dress­ing, fiind utilizat la legume, fie ele fierte sau crude, la sosuri, supe, fripturi si salate.

Monini GranFruttato – Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si anti­oxidanti, carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor. Este recomandat sa se uti­lizeze in stare proaspata pe „bruschetta“, salate si legume fierte.

Monini Aromatizzatti - Uleiul de masline extra virgin Monini imbogatit cu arome si ierburi mediteraneene. Cea mai la indemana modalitate de a redescoperi cele mai autentice si traditionale arome ale bucatariei italiene, intr-o formula noua, gustoasa si usor de utilizat.


www.monini.ro, www.facebook.com/MoniniRomania


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page