top of page

Noutati de la Samsonite: reduceri in luna cadourilor si nou site in Romania

Decembrie este luna cadourilor si totodata luna in care marile branduri internationale ofera clientilor diverse fidelizari. Este si cazul Samsonite, care ofera clientilor sai oferte extrardinare pentru a-i impresiona pe ce dragi cu daruri cu o utilitate garantata chiar si pentru o viata intreaga!


Asadar, Samsonite ofera 20% discount la Gama ProDLX si trolere curve technology (COSMOLITE, Liteshock, Cube Lite, Cube Lite DLX, LITE LOCKED), 70% pentru gamele High Sierra si Gregory si 40% pentru gama The Bridge - care este si favorita mea -:)




O alta nouate pe care brandul Samsonite Romania o aduce in luna decembrie este un nou site, o platforma prietenoasa, de unde va puteti alege virtual produsele dorite, iar pentru a putea accesa ofertele si discounturile, trebuie sa va creati un cont personal.

Site-ul este realizat intr-o maniera grafica functionala, complexa, care ofera tuturor clientilor beneficiul de a fi informati, de a-si alege rapid produsele favorite si de a beneficia de numeroasele oferte ce le ofera brandul.


De asemenea, la orice comanda se realizeaza pe site, indiferent de valoarea ei, transportul este gratuit! Asadar, Samsonite Romania nu doar ca va ofera cel mai bun pret mondial, dar si posibilitatea de a fi in pas cu cerintele clientilor si realizarea tuturor necesitatilor pentru a fi pe gustulul tuturor clientilor.

Ambasadorii brandului de anul acesta sunt: Anamaria Prodan Reghecampf, Dan Alexa si Florin Raducioiu.

Va asteptam pe www.Samsonite.ro!



FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page