top of page

LADY MARMALADE’s summer sales

Cine suntem noi? Suntem Doamnele si Domnisoarele Marmalade! Ce ne place noua? Sa fim rasfatate! Ne mai plac REDUCERILE, orele intregi de SHOPPING si bineinteles, PROSECCO!


Pentru ca nu este usor sa fii femeie! Trebuie sa probezi multe rochii: te imbraci, te dezbraci, scoti pantofii, ii pui la loc, ti se duce rujul si ti se face foame!



Magazinul The Retro Shop te trateaza ca pe o diva si iti face vara si sedintele de shopping mai frumoase! Vino sa incerci superbele rochii retro din colectiile Marmelade, Ax Paris si Pop Boutique! Intre 06-09 iulie, pe langa MARILE REDUCERI, avem pentru tine un pahar racoritor de COLVENDRÀ prosecco, o gustare sanatoasa vegan sushi marca Marius Vornicescu & Sensei Florin Trisca si o TOMBOLA cu premii oferite de Domeniul Greaca, magazinul The Retro Shop si Vingarden. Prima zi de sarbatoare incepe joi, 06 iulie, la ora 18:00! Avem multi invitati surpriza si o mini-prezentare a rochiilor aflate in magazinul The Retro Shop! Joi seara stralucesti! Meet you on the catwalk! Unde? La magazinul The Retro Shop, din Ion Mihalache 128! Cand? Intre 06-09 iulie!


https://www.facebook.com/lambrettaromania/ https://www.facebook.com/events/444338655940958/ http://www.theretroshop.ro/


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page