top of page

Cel mai bun gratar electric de la Tefal

Fii one man show vara aceasta si arata-le tuturor cine da startul distractiei! OptiGrill®+ de la Tefal deschide sezonul gratarelor si iti reda pofta de viata. Aparatul electric, extrem de compact si usor de folosit, transforma orice meniu intr-un culinary dish extravaganza si iti cheama prietenii la masa!


Tefal Optigrill

Suntem in luna finalelor fotbalistice si ce poate fi mai grozav decat un meci bun si o masa pe cinste? We’ve got you covered! A sosit vremea pentru Tefal OptiGrill®+. Gratarul electric de ultima generatie beneficiaza de o tehnologie patentata, unica in lume, ce garanteaza savoarea desavarsita a preparatelor tale.

Acum nu trebuie sa mai revezi reluarile pentru fazele importante sau cele mai tari goluri. Semnalul sonor de la OptiGrill®+ te anunta cand preparatul tau este gata pregatit, exact asa cum vrei! In plus, senzorul automat incorporat, Automatic Cooking Senzor, permite reglarea automata a timpului de preparare si a temperaturii, in functie de grosimea si dimensiunea alimentelor, dar si de numarul de portii asezate pe suprafata gratarului.


Trebuie doar sa te preocupi de invitati cu voie buna, distractie si ospitalitate. Intreaba-i care este friptura preferata si surprinde-i cu una exact pe gustul lor: medium, rare sau well done.


Lasa-ti imaginatia sa prinda viata si gateste un burger excelent cu bacon care va cuceri si cel mai mare gurmand, dar si pe cel mai mofturos vecin.


  • Gateste carnea pana cand indicatorul devine rosu

  • Adauga o felie de branza peste chifteaua de carne. Noi recomandam un british Cheddar, care imbina perfect aromele

  • Asaza chifteaua peste chifla, asezoneaza cu o frunza de salata frisée, rosii si rondele de ceapa taiate julienne.


Esti aproape gata! Mai ai nevoie doar de o felie de bacon rumenit la programul manual, o lingurita de mustar cu maioneza si ingredientul secret, Dragoste! 😊. Dig in!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page