top of page

Ai grija de hainele tale cu Tefal Pro Express Care

Rochiile tale cu volane, pliurile si cele mai sofisticate aplicatii au nevoie de un adevarat profesionist pentru a arata impecabil? Statia de calcat Tefal Pro Express Care GV9060 îti garanteaza haine perfect netede si grija deosebita pentru materialele tale preferate.


Statia de calcat Pro Express Care GV9060 este prevazuta cu tehnologia exclusiva Protect System, ce transforma în abur picaturile de apa ce raman în fier, prevenind scurgerea acestora si formarea petelor inestetice pe haine, pentru o îngrijire completa a tesaturilor. Sistemul anticalcar colecteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, ce asigura o performanta constanta si durabila a aburului, precum si o durata de viata prelungita a aparatului.


Tefal Pro Express Care GV9060 se încalzeste în doar doua minute si elibereaza un abur puternic, cu presiune de pana la 7 bari, care patrunde adanc în tesatura. Cu o concentratie de pana la 470 de grame pe minut, jetul cu abur garanteaza rezultate peste asteptari chiar si pentru materialele dificile. Economisesti astfel timp, iar cutele încapatanate vor fi netezite rapid.

Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigura o difuzie optima a aburului pe toata suprafata sa, prin varf, laterale si centru, si ofera manevrabilitate usoara în orice directie. În plus, varful ascutit permite accesul usor în zonele greu accesibile ale hainelor, iar functia de autocuratare mentine constant talpa curata pentru întretinere usoara.

Ti s-a întamplat sa reglezi fierul de calcat la o anumita temperatura si sa constati ca bluza ta preferata nu este perfect calcata? Tefal Pro Express Care GV9060 ajusteaza temperatura si aburul în functie de tipul de material, si astfel vei avea întotdeauna un look impecabil.

Datorita rezervorului de apa detasabil, cu o capacitate de 1.6 litri, ce poate fi realimentat cu apa chiar si pe parcursul sesiunii de calcat, calci volume mari de haine în timp record si fara întreruperi.
Tefal Pro Express Care GV9060 dispune de sistem de blocare si de depozitare a cablului pentru abur, fiind deosebit de usor de depozitat si transportat.

Accepta provocarea care îti va schimba radical parerea despre calcatul hainelor! Arata-ti ca poti sa ai tinute impecabile, calcate rapid si fara efort, la tine acasa!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page