top of page

Tefal – 60 de ani de inovație și succes


În prag de Sărbători, ne acordăm o clipă magică, în care trecem în revistă momentele plăcute, inovațiile și realizările de care ne-am bucurat în acest an.

Începând cu “tigaia care nu lipește”, de peste 60 de ani Tefal revoluționează continuu viețile a milioane de familii din întreaga lume, transformând activitățile casnice în îndeletniciri simple și plăcute. Tefal - inovație la puterea 60!

Fabrica de Clătite, pentru a doua oară în România

În luna martie Tefal dă startul Campaniei Naționale Fabrica de Clătite. Cu această ocazie a fost lansată noua tigaie cu înveliș antiaderent de la Tefal, al cărei design grafic interior (un simpatic ursuleț panda) permite realizarea unor clătite inedite, pe care nu ai cum să nu le iubești. Alături de Jamila Cuisine, Tefal a ridicat clătitele la rang de specialitate gourmet, adăugându-le o doză de ludic, distracție și creativitate. Noua tigaie de la Tefal oferă o tehnologie performantă și sigură prin învelișul interior antiaderent PowerGlide, îmbunătățit cu particule minerale, pentru o desprindere ușoară la fiecare utilizare, dar și prin tehnologia exclusivă Thermo-Spot(R) ce îți indică momentul în care tigaia a atins temperatura ideală pentru gătit.

Regal gastronomic cu Tefal Powermix și Jamila Cuisine

Printr-un eveniment derulat în mediul digital, Tefal a punctat încă o dată inovația, oferind un regal gastronomic fanilor săi din social media. Împreună cu Jamila Cuisine, Tefal a realizat în premieră o rețetă transmisă live pe două pagini de Facebook simultan. Fanii celor două comunități au ales preparatul pentru demonstrație - o delicioasă rețetă de brioșe cu căpșuni, pe care Jamila a pregătit-o cu ajutorul mixerului Tefal Powermix. Show-ul Jamilei a cumulat, pe cele două pagini de Facebook, un reach de 300.000 de persoane, 80.000 de vizualizări, 9.747 comentarii, 934 like-uri și 189 share-uri. În acest timp, peste 500 de persoane s-au înscris în competiție pentru a câștiga unul dintre cele trei mixere Tefal Powermix!

Programul „Prima Stație” - 60 de zile de testare pentru 60 de ani de inovație

Tot pentru a marca acest an festiv, Tefal a lansat programul „Prima Stație”, prin care și-a propus să ajute consumatorii să înțeleagă performanțele unei stații de călcat cu boiler. Doamna Doina, expertul Tefal, a mers acasă la Andreea Ibacka și Cristian Manafu și le-a oferit acestora cele mai bune tips & tricks pentru sesiuni de călcat impecabile și eficiente.

În cadrul campaniei „Prima Stație”, cumpărătorii au avut ocazia să testeze stațiile de călcat Tefal timp de 60 de zile, pentru a se convinge de avantajele și performanțele acestora - iar prin tombola organizată de Tefal, au putut câștiga lunar, o stație de călcat Pro Express Control Plus.

OptiGrill+ – cel mai nou grătar ultraperformant lansat de Tefal

Un an plin de inovație, performanță și succes se încheie cu o lansare pe măsură – Tefal OptiGrill+. Un grătar electric de ultimă generație, ultra-performant, care te ajută să prepari fără efort nenumărate reţete delicioase, ca și cum la tine în bucătărie s-ar afla un maestru într-ale gătitului! Indiferent de talentul, experiența sau îndemânarea ta, Tefal te transformă într-un chef cât ai zice “OptiGrill”.

În 2016, Tefal a împlinit 60 de ani de când schimbă viața oamenilor, demonstrând că electrocasnicele interconectate reprezintă viitorul.

Pentru anul următor, Tefal și-a propus deja noi standarde de performanță și inovație și își menține promisiunea de a anticipa tehnologia viitorului cu produse ce oferă cele mai bune rezultate zi de zi.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page