Un nou traseu de drumetie si cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlati

Sambata 30 iulie a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumetie si cicloturism realizat cu sprijinul Asociatiei Centrul Cultural si Comunitar Nucu, alaturi de Outhentic Cycling Romania, actiune de responsabilizare sociala demarata de Elis Pavaje ce îsi propune pastrarea unui mediu curat si dezvoltarea unei infrastructuri pentru ciclism în zone mai putin cunoscute.


Dornici de liniste, explorare în natura si de experiente autentice, participantii au sosit la Conacul Nucu din Urlati si, energizati dupa o degustare de produse locale delicioase au pornit pe traseul de 21 km care leaga orasul dintre vii de Albesti-Paleologu, pe malul raului. Grupul a fost ghidat de Outhentic Cycling Romania.


„Am dat startul pe 31 martie cu o actiune de ecologizare care a avut punctul de plecare în orasul Urlati

Prahova, alaturi de angajati Elis Pavaje si membri ai Asociatei non – profit Outhentic Cycling Romania. Am continuat pe 24 iunie cu alti 30 km amenajati în Valea Pianului judetul Alba si iata-ne aici, la cea mai recenta inaugurare, 21 de km de trasu pe Valea Cricovului Sarat.

Obiectivul pe care ni l-am propus în cadrul #ElisRoutes pentru anul urmator este sa marcam cel putin 150 km de traseu, sa crestem nivelul de constientizare asupra mediului înconjurator si sa dezvoltam infrastructura pentru ciclism în zone mai putin cunoscute, a declarat Bianka Dobre, Marketing Manager Elis Pavaje.


„Am muncit serios timp de cateva luni, alaturi de voluntari inimosi. Împreuna, am croit poteci pe unde nu se putea trece. Am curatat zeci de saci de deseuri abandonate în lunca, am construit mici podete, am facut carari pentru bicicleta prin jungla, maracinii si pe terenul greu pe alocuri. Ce am facut noi este un prim pas, o initiativa venita dinspre oameni care are menirea de a creste calitatea vietii pentru urlateni si pentru toti cei din împrejurimi”, a declarat Mircea Crisbasanu, Outhentic Cycling Romania.


Traseul, numerotat cu nr. 10, este marcat integral si face parte dintr-o retea de trasee pentru cicloturism Elis Routes, realizate în mai multe regiuni ale tarii.


Scopul acestui proiect este sa apropie oamenii de natura prin promovarea petrecerii timpului în aer liber, practicand sport, dezvoltarea unei infrastructuri si promovarea turismului în zone mai putin cunoscute pentru oraseni.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS