top of page

Top Social Brands 2021: Brandurile campioane in social media din RomaniaRevista Biz a lansat editia a 13-a a clasamentului celor mai active branduri în social media din Romania aduce în prim-plan 50 de branduri care fac performanta în digital.


Top Social Brands 2021 este o analiza unica a peisajului social media din Romania, care scoate în evidenta noile tendinte în domeniu, inovatiile realizate de brandurile cele mai active pe retelele sociale, canalele cu cel mai mare impact si campaniile cele mai eficiente din online-ul romanesc.
“Brandurile campioane în social media în 2021 sunt cele care nu s-au oprit în pandemie, ci au elaborat strategii adaptate noii realitati pentru a ramane alaturi de consumatori. Au inovat si au creat trenduri, au intrat pe noi nise, au explorat creativ retele sociale aflate înca la început. Performanta în social media combina creativitatea, inovatia si tehnologia cu o strategie bine pusa la punct, pentru a coordona activitatile complexe din zona de digital. Top Social Brands ne arata brandurile care au reusit sa faca asta în 2021”, spune Gabriel Barliga, redactor-sef Biz.


Retelele sociale au devenit esentiale în viata multora dintre noi si reprezinta un instrument de business extrem de valoros pentru brandurile care stiu cum sa foloseasca la maxim avantajele oferite de acestea. Iar cele mai bune 50 de branduri în social media din Romania fac exact acest lucru, prin creativitate, inovatie, tehnologie si strategie. Ele sunt cu adevarat Top Social Brands.

Înregistrarea conferintei, alaturi de lansarea topului poate fi urmarita aici: https://www.youtube.com/watch?v=hW0wXib1TqE&t=150s


Intregul clasament, care cuprinde 50 de branduri, este disponibil în revista numarul 354 al revistei Biz, care apare pe piata pe 15 iulie.

Designul trofeului Biz Sustainability Awards a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader.


Parteneri:

Mastercard, Banca Transilvania, Knonenbourg Blanc 1664 Siviero Maria, glo, Huawei Consumer Business Group, Fashion Days Official Coffee Partner: Nespresso

Cu suportul: Hotel Epoque, Creatopy, Hosterion, OVN

Comments


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page