top of page

Rowenta da weekendul inapoi romanilor!


Cu totii am vrea sa traim clipe de relaxare la sfarsitul unei saptamani aglomerate, dar care e solutia cand stii bine ca sambata e dedicata curateniei? Nu poti lasa casa asa, nu? Rowenta te scapa de curatenia de weekend cu aspiratoarele inovatoare, iar acum te si premiaza!


Savureaza o pauza binemeritata si uita de curatenie!


Starea de bine este adusa de momentele in care ne bucuram de timpul petrecut alaturi de cei dragi, facem lucrurile care ne plac, exploram pasiunile si dorinta de aventura.

Pentru amintiri de neuitat si zile memorabile, intra in campania Rowenta - cumpara orice aspirator Rowenta pana pe 5 decembrie 2021, inscrie bonul/factura pe https://www.rowenta.ro/weekendulinapoi, iar noi iti spunem daca ai castigat unul dintre premiile care iti schimba weekend-ul!


Cu Rowenta weekendul este fun si vacantele mai dese!


O vacanta este mereu binevenita, mai ales atunci cand grijile incep sa te acapareze, asa ca, ce spui de un gateway de 10 zile prin Europa, intr-o destinatie aleasa de tine? Selectezi locatia preferata si esti gata de drum!

Iti doresti sa explorezi locurile uimitoare ale tarii noastre? Acum este momentul tau norocos! Cu Rowenta ai sansa de a castiga unul dintre cele 10 weekenduri in Romania in care te bucuri de peisaje de neuitat si aventura mult dorita.

Iar daca momentul tau norocos poate nu ti-a adus vacanta mult visata, iti poate aduce una dintre cele 150 de invitatii duble la film, unde, relaxarea este cuvantul cheie! So, sit back and enjoy the movie!


Zile de vis cu aspiratoarele Rowenta


Cum stim ca vrei sa te bucuri de weekend, aspiratoarele Rowenta fac treaba in locul tau si iti oferatimp pentru tine’’. Aspiratoarele robot X-Plorer te ajuta la curatenia zilnica si le poti controla din aplicatie, fara ca tu sa fii macar acasa! Mai mult, aspira si spala in acelasi timp, deci poti pleca fara griji in vacanta dorita, casa ramane mereu curata.

Intra in campanie si profita de vacanta!

Consulta regulamentul aici.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page