top of page

Reinventeaza-te stilistic alaturi de Calvin kleinFiecare experienta pe care o traim ne ajuta sa ne construim identitatea stilistica si sa ne personalizam stilul vestimentar cu elemente care ne reprezinta cu adevarat, in functie de preferinte si nevoi. CALVIN KLEIN te incurajeaza sa experimentezi diverse look-uri si sa-ti definesti AND-ul stilistic. Piese statement cu design minimalist specific brand-ului si stiluri fundamentale sunt perfecte de integrat in garderoba pentru ca tu sa explorezi nelimitat si creativ exprimarea de sine.


Iar venirea primaverii este acel moment cand fiecare vrea sa caute un look excelent si sa renunte la „uniforma” purtata, impusa de diverse circumstante. E momentul sa fii tu iar astfel de clipe sunt cel mai frumos traite atunci cand sunt impartasite cu cei dragi. Venirea sarbatorilor pascale poate fi despre a te lasa descoperit de cei apropiati si de a le arata the real you powered by CALVIN KLEIN.


Simplitatea monocromatica e cool


Atemporalitatea tinutelor intr-o singura culoare este unul dintre motivele pentru care astfel de outfit-uri sunt mereu in voga. Simplificarea garderobei nu inseamna adoptarea unor tinute simple, dar reorientarea catre acele item-uri cu care poti realiza o multime de combinatii vestimentare, ce in cele din urma devin un statement personal.

In colectia Calvin Klein Jeans gasesti o rochie alba monocroma, regular fit, din bumbac organic, parte din capsula ESSENTIALS. Un item perfectionat de-a lungul timpului cat sa fie mereu actual si modern. Confortabila, simplu de purtat si asortat cu alte articole vestimentare, iti creezi un outfit cool care sa iti defineasca nu doar estetica dar si personalitatea.


##


Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.

Comentarios


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page