top of page

Purifica #AerulFamiliei Tale cu Pure Air Genius de la RowentaO bataie cu perne sau o joaca pe cinste cu animalutele de companie? Tu cum ai descrie momentele perfecte alaturi de cei dragi? Trage aer in piept ai apoi respira usurat! Pure Air Genius, purificatorul de la Rowenta filtreaza pana la 100% din alergeni si particulele fine pentru ca tu sa te bucuri in voie de timpul frumos petrecut in familie, oricand!

Familia e aerul tau

Rowenta stie ca #AerulFamilieTale poate fi de 5 ori mai poluat in casa decat afara; acarienii, mirosurile neplacute, polenul sunt doar cativa din factorii ce pot duce la aparitia diverselor afectiuni respiratorii.

Datorita tehnologiei patentate exclusive NanoCaptur + si a celor 4 niveluri de filtrare, aerul este purificat in doar cateva minute; aparatul detecteaza, capteaza si elimina inteligent pana la 100% din poluanti si ajusteaza rapid viteza de filtrare in functie de nivelul de poluare reperat.

In living, dormitorul copiilor sau in camera voastra, Rowenta Pure Air Genius se integreaza perfect, iar cele patru 4 moduri de functionare - zi, noapte, boost si silentios te ajuta sa creezi lucruri frumoase sau sa dormi linistit intr-un aer curat, acasa.


Tu la birou, ei homeschooling


Prietenii de joaca s-au mutat in online, iar acoala s-a transformat in homeschooling. Insa ce faci daca trebuie sa ajungi urgent la birou? Rowenta a dezvoltat aplicatia mobila Pure Air prin care monitorizezi calitatea aerului in timp real si controlezi purificatorul de la distanta. In plus, iti arata nivelul de poluare si polen, atat la exterior cat si la interior. Si, da, exact ca la birou, primesti zilnic un raport al purificarii aerului din locuinta!☺

Acum stii cum sa ai grija de tine ai de familia ta! Cu Rowenta Pure Air Genius respiri un aer sanatos, acasa!

Descopera intrega gama de purificatoare pe www.rowenta.ro.


コメント


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page