top of page

descopera romania in siguranta
Freewheel este primul brand din Romania care ofera un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehicule electrice, trotinete electrice si hoverboard-uri!

Achizitia unui vehicul electric reprezinta o alegere importanta pentru oricine, iar siguranta este unul din cele cele mai importante aspecte atunci cand un utilizator de trotineta electrica este în trafic, însa acum, alegerea va fi mult mai usoara, pentru ca poti beneficia de pachetul de asigurari oferit de FreeWheel pentru orice vehicul electric marca Freewheel si Lexgo.


FreeWheel pune pret pe siguranta ta!


Incepand cu luna august, te poti plimba linistit cu trotinetele si hoverboard-urile electrice pentru ca FreeWheel vine în întampinarea ta cu un pachet complet de asigurari format din doua tipuri de asigurari distincte, ce te vor proteja atat pe tine, ca utilizator, în fata unei situatii neprevazute, cat si pe trecatori sau persoanele terte:

Asigurarea de Raspundere Civila fata de terti prin care esti acoperit în cazul în care produci daune materiale si/sau vatamari corporale tertilor, în timpul utilizarii trotinetei si/sau hoverboard-ului;

Asigurarea Personala de accidente, prin care esti protejat pentru vatamari corporale pe care le-ai putea suferi în timpul utilizarii trotinetei si/sau hoverboard-ului pe care tocmai l-ai achizitionat.

Poate te întrebi… Cum pot beneficia de asigurare? Este foarte simplu! Achizitionezi o trotineta electrica sau un hoverboard marca FreeWheel sau LexGo de la orice partener de pe teritoriul Romaniei si apoi intri pe site-ul asigurare.freewheel.ro, completezi formularul în doar patru pasi simpli si vei primi pe adresa de email pachetul tau complet de asigurare.

FreeWheel revolutioneaza piata vehiculelor electrice, fiind prima companie din acest segment ce pune la dispozitia clientilor sai un pachet complet de asigurari, ce se poate activa la cumpararea unui produs FreeWheel sau LexGo. FreeWheel nu ofera doar un produs, ci un pachet complet care sa ofere satisfactie, bucurie, emotie, sentimentul de libertate, dar nu în ultimul rand siguranta. De aceea, consideram ca acest pachet de asigurari ofera un grad de siguranta în plus unui utilizator de trotineta atunci cand acesta este în trafic. Pachetul de asigurari este încheiat prin intermediul Otto Broker, la asiguratorul Grawe Romania, a declarat Alexandru Dragoiu, Director General E-Boda si FreeWheel.


#Goodtoknow Pentru a veni în întampinarea clientilor nostri, în perioada 01 August – 31 Octombrie, FreeWheel va oferi acest pachet de asigurari GRATUIT, la achizitionarea de la orice partener de pe teritoriul Romaniei a unui vehicul electric marca FreeWheel sau Lexgo. De asemenea, pot beneficia de campania în curs si clientii care au achizitionat un produs FreeWheel sau LexGo începand cu data de 01 iulie 2021. În acest caz, pachetul de asigurari va intra în vigoare dupa activarea beneficiului pe site-ul asigurare.freewheel.ro.

Cu vehiculele electrice marcile FreeWheel si LexGo esti complet protejat si poti fi relaxat sa descoperi Romania!

Comments


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page