top of page

Este momentul tau! Bucura-te de timp cu tine, pentru tine


Exploreaza croieli lejere si culori pastelate, in ultima colectie de imbracaminte pentru relaxare, marca Zaza Boutique.

Intr-o perioada de criza, atentia se intoarce catre interior, catre timpul cu tine, cu familia. Colectiile speciale dedicate perioadei pe care o petrecem in casa sunt speciale prin insasi scopul lor: de a te face sa te simti bine, sa iti dea o stare mai buna, sa te simti relaxata, dar si sexy pe tot parcurul zilei sau noptii. Pijamale satinate si colectia homewear Zaza Boutique iti garanteaza confort si flexibilitate, mai ales daca jonglezi intre treburile casnice si work from home, iar pijamalele satinate iti ofera relaxare si odihna mai usoara, fiind delicate si matasoase.

Zaza Boutique creeaza, de 12 ani, produse made-to-measure, pentru femeile care nu inceteaza sa aiba grija de ele, sa isi ofere un moment de rasfat, care isi contureaza personalitatea si acorda atentia cuvenita garderobei lor.

Ca in fiecare an, de Black Friday, ai parte de reduceri de #bunsimt pe www.zazaboutique.ro. Primesti in siguranta, frumos impachetat, cadoul tau de sarbatori.

O pereche de pijamale de matase satinata sau un halat luxos sunt cadoul perfect de sarbatori, fiind un rasfat pe care ni-l acordam cu greu. Lenjeria din matase satinata este o placere tactila, nu transpiri si cremele nu se absorb. Este un cadou pe care il vei putea purta pe tot parcursul anului pentru a te simti deosebit.

Te simti plina de farmec in timp ce te machiezi sau sorbi cafeaua de dimineata. Un kimono din matase satinata este o piesa cu adevarat frumoasa, pentru a se rasfata atunci când este timpul sa te relaxezi, la sfârsitul zilei.

コメント


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page