Din Roma in RomaniaPrimul eveniment BULGARI Haute Horlogerie din Bucuresti a fost sarbatorit cu eleganta la Albini Prassa

O serie de cine elegante si prezentari private au marcat lansarea oficiala a Bulgari în Romania. Cu aceasta ocazie, în ultima saptamana din octombrie, o selectie de ceasuri de exceptie a sosit la Bucuresti pentru a fi expusa intr-o vila istorica care gazduieste sediul Albini Prassa, partenerul roman al casei italiene.


Atat cunoscatorii de ceasuri si iubitorii brandului Bulgari, cat si jurnalisti si influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe baza de invitatie pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o experientă̆ oferita alaturi de reprezentanti ai marcii veniti special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry si Haute Horlogerie. Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa, a prezentat colectia invitatilor printre care s-au numarat Domnica Margescu, Elle Fashion Director si « Friend of the brand” Bulgari, artistele Inna si Alina Eremia, influencerele Carmen Grebenisan si Alina Ceusan.Inspiratiile romane ale Bulgari isi regasesc un ecou deosebit în Romania, o țara cu care imparte aceeasi mostenire culturala latina. Oaspeții au fost indrumati cu generozitate prin povesti magnifice - de la arhitectura antica la vremurile ,,dolce vita’’ si flerul cinematografic plin de farmec si pană̆ la viziunea consecventa care se afla în spatele succesului brandului, au descoperit numeroasele fatete ale universului Bulgari de astazi, precum si rolul important al ceasurilor cu amestecul lor unic de design italian si excelența orologera elvețiana.

Cele mai sofisticate piese din colecțiile emblematice au fost expuse în interioarele rafinate ale vilei aristocratice din cartierul Dorobanti.


Acestea au fost ceasurile Serpenti si Divas’ Dream, realizate prin tehnici decorative cu bijuterii distinse, unele fiind acționate cu mecanisme foarte sofisticate, fiind atat de apreciate de femeile moderne. Un stralucitor Serpenti Spiga High Jewelry faurit din aur alb, imbracat in intregime in diamante, si hipnotizantul Peacock Divas Dream au fost stelele evenimentelor.

Colecțiile Bulgari pentru barbați sunt foarte apreciate în Romania, fiind prezentata o selecție bogata din linia Octo Finissimo. Aceasta este renumita pentru ca a doborat, una dupa alta, toate barierele si recordurile mondiale legate de miniaturizare si ceasuri plate în ultimii 10 ani, fiind distinsa cu numeroase premii prestigioase, printre care L’Aiguille d'Or (Acul de Aur) primit la ultimul Grand Prix d'Horlogerie de la Geneva, cel mai important „Oscar” din industria ceasurilor.


Cu cat descoperi mai mult marele univers Bulgari, cu atat te simți mai fermecat. Zi dupa zi, oaspeții distinsi s-au întalnit cu ceasuri minune le-au taiat respirația în timp ce schimbau impresii cu prietenii lor. Astfel, interesul pentru eveniment a depasit toate asteptarile, echipa Albini Prassa fiind nevoita sa prelungeasca seria de evenimente cu cateva zile si chiar pana tarziu în noapte.


Despre BULGARI


Facand parte din grupul LVMH, Bvlgari a fost fondat la Roma in 1884 ca magazin de bijuterii. Cunoscut ca magnificul bijutier roman si maestru al pietrelor colorate, Bvlgari si-a stabilit o reputatie la nivel mondial pentru excelenta italiana si se bucura de renume pentru maiestria sa rafinata. Succesul international al companiei a evoluat intr-un furnizor global si diversificat de produse si servicii de lux, variind de la bijuterii fine si ceasuri de ultima generatie pana la accesorii si parfumuri si prezentand o retea de neegalat de buticuri si hoteluri in cele mai exclusiviste zone comerciale din lume.

Demonstrat prin numeroasele sale parteneriate filantropice, Bvlgari crede profund in inovarea prezentului pentru un viitor durabil prin angajamentul sau fata de responsabilitatea sociala corporativa si de a da inapoi naturii si comunitatii.


Despre Albini Prassa


Companie cu radacini in Elvetia si Romania, Albini Prassa si-a inceput activitatea in Romania, in 2004, ca distribuitor de ceasuri elvetiene. In tot acest timp, Albini Prassa si-a aprofundat cunostintele legate de piata romaneasca si s-a specializat in promovarea si consolidarea imaginii de marca a partenerilor internationali reprezentati. In prezent, portofoliul companiei cuprinde marci consacrate, precum si produse avangardiste al caror succes se bazeaza pe un design innovator, este cunoscuta si pentru cele mai de succes editii limitate dedicate Romaniei, precum Tissot 1918-2018 sau „Sageata Orientului”.


Potrivit lui Ion Schiau, fondator, „Ideea Albini Prassa este de a introduce pe piata din Romania cele mai bune ceasuri dar cu o abordare originala. De la bun inceput, am avut o viziunea deosebita, care ne permite, mai intai, sa prezentam marcile intr-un mediu deosebit de captivant, prin sesiuni private sau evenimente in vila noastra eleganta, asta inainte de a deschide magazin traditional. Dupa mai mult de 20 de ani in industria ceasurilor, s-a dovedit ca a fost o abordare corecta”.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS