top of page

Cozonac pufos si pasca delicioasa cu Faina 000 BaneasaNici tu nu ai avut timp sa faci, anul asta, reteta minunata de pasca, invatata de la bunica? Sau nu ai indraznit pâna acum sa faci cozonac de casa? Ei bine, mai ai o multime de ocazii si motive incurajatoare sa incerci!

Fie ca vrei sa iti surprinzi familia sau prietenii cu o pasca delicioasa de Inaltare sau de Rusalii, ori cu cozonaci fierbinti de Duminica Tomii - prima duminica dupa Paste, finalul Saptamânii Luminate si ziua de pomenire a Sfântului Apostol Toma -, traditiile ortodoxe mentinute din mosi-stramosi ne ofera tot atâtea motive de sarbatoare, de momente fericite impreuna, de stat in jurul mesei sau la iarba verde si... de savurat preparate traditionale.


Masa de Duminica Tomii si cea de Inaltare sunt, ca si cea de Paste, pregatite de sarbatoare. Pe masa sunt asezate buchete de flori de primavara, grâu incoltit, oua rosii si nelipsitele pasca si cozonacii. Si, pentru ca totul sa iasa perfect, sa creasca si sa fie absolut de-li-cios, Faina Baneasa 000 este un ajutor de nadejde - fara emotii din partea cofetarului (poate inca nedescoperit) din tine.

Maestrii cofetari si brutari recomanda, pentru prepararea unui cozonac reusit, faina 000. Faina 000 este o faina extra rafinata, prelucrata mult, ideala pentru aluaturi fine, aerate, gen cozonac. Are un continut mare de gluten, se obtin aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care inglobeaza aer mult si rezulta preparate extrem de pufoase. Faina de calitate, timpul de dospire, timpul de coacere si modalitatea de framântare sunt secretele unui cozonac perfect facut din ingrediente obisnuite.

Pentru a avea siguranta ingredientelor de buna calitate de fiecare data când prepari cozonacul pufos sau pasca iubita de toti cei dragi, Baneasa s-a asigurat ca iti ofera o faina cu care vei obtine intotdeauna preparatele perfecte. Secretul? Ingredientul magic: Faina de grâu alba superioara 000 de la Baneasa.


Sarbatori magice!

Kommentare


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page