top of page

Castigatorii primului festival de video din Romania, VKRS 2020Primul festival de video din Romania a premiat saptamana trecuta, in cadrul VKRS - Best in Video Gala 2020, creatorii de continut video din Romania.

Gala si-a propus sa recunoasca performanta creatorilor de continut care se exprima prin intermediul video, a celor care stapanesc cel mai bine arta de a transmite mesaje, emotie, informatie, de a ne distra sau educa in formatul devenit rege. Si mai ales performanta celor care au reusit sa stranga comunitati si energii spectaculoase in jurul pasiunii si personalitatii lor.

VKRS - Best in Video Gala 2020 a reunit cei mai cunoscuti si relevanti artisti, influenceri, creatori de continut, vloggeri, regizori, producatori si brandurile care domina comunicarea video din Romania.

Lumea digitala de astazi este conectata prin ecrane, iar videoul este rege. Laureatii Galei VKRS arata cat de valoros este peisajul video din Romania si cum creativitatea, inovatia si munca sustinuta creeaza comunitati extraordinare. Le multumim tuturor creatorilor de continut pentru ceea ce fac in acest domeniu extrem de dinamic”, spune Marta Usurelu, Owner Biz.


Laureatii VKRS - Best in Video Gala 2020 sunt:


CATEGORIA BEST USE OF VIDEO IN ENTERTAINMENT

· Mircea Bravo

CATEGORIA BEST USE OF VIDEO IN EDUCATION

· Zaiafet

CATEGORIA BEST USE OF VIDEO IN GAMING

· Throneful

CATEGORIA Best Use of Video in Fashion & Beauty

· Andreea Balaban

CATEGORIA BEST USE OF VIDEO IN IT

· Zona IT

CATEGORIA BEST USE OF VIDEO IN AUTO

· 99vehicles

CATEGORIA BEST PERSONAL VLOG IN 2020

· Selly

CATEGORIA BEST FOOD CONTENT CREATOR

· JamilaCuisine

CATEGORIA BEST TV SHOW CHANNEL IN 2020

· iUmor

CATEGORIA DIGITAL CONTENT CHANNEL OF THE YEAR

· Cavaleria

CATEGORIA VKRS 2020 RISING STARS PESTE 150K ABONATI

· Farcas Andrei

CATEGORIA VKRS 2020 RISING STARS 100-150K ABONATI

· Mariciu

CATEGORIA VKRS 2020 RISING STARS 50-100K ABONATI

· Carli Marian

CATEGORIA VKRS 2020 RISING STARS 50K ABONATI

· Cristian Florea

CATEGORIA TIKTOKER OF THE YEAR

· Andra Gogan

CATEGORIABEST VIDEO INSTAGRAMER OF THE YEAR

· Alina Ceusan

CATEGORIAINTERNATIONAL CONTENT VLOGGER OF THE YEAR

· Bogdan`s Show

VIDEO CREATOR OF THE YEAR

· Alex Cotet

BEST USE OF A BRAND CHANNEL

· Lidl

Best Use of Video in Journalism

· Recorder

Lista laureatilor editiei, dar si a nominalizatilor se regaseste pe site-ul: www.VKRS.ro

Inregistrarea galei poate fi urmarita aici: https://www.youtube.com/watch?v=OH8G2TE7skA

Designul trofeului a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader, iar gala a fost prezentata de carismaticul prezentator TV, Cabral Ibacka.


"Am pornit la drum cu gandul sa incurajam si sa rasplatim performanta creatorilor de continut de pe YouTube, a vloggerilor. Dar am mers mai departe, am ajuns la video si am construit mai mult in jurul esentei peisajului actual in comunicare si anume aceea ca video este principalul format media care sustine astazi experienta, entertainmentul, afacerile si educatia, iar de aici nu a mai fost decat un pas pana am ajuns la ideea unui eveniment care sa fie construit in jurul videoului si sa ofere informatii si experiente actuale si interesante pentru cei care pot beneficia de pe urma acestui format", spune Mugur Patrascu, co-organizator VKRS.Primele 10 locuri au fost ocupate de: Andra Gogan (@andragogan), Dania Mihaiu (@ninjagirldraws), Remus Ionut Dumitrache (@jador_official_one), Ana Gumescu (@anagum), al doilea cont al Andrei Gogan (@andragoganro), Delia Matache (@delia), Marius Iordache(@funny.science), Cristina Almasan (@cristina_almasan), Florina Toma (@Florina_toma) si Claudiu Iosif Saraj (@claudisky).


Parteneri cu viziune

Prima editie a festivalului are avut ca partener principal brandul Lidl, unul dintre pionierii din marketing in adoptarea digitalului si a videoului in comunicare. Festivalul ii mai are ca parteneri la aceasta editie pe Telekom, Banca Transilvania, OPPO, TikTok, answear, Campofrio, foodpanda, OVN si TopVloguri.ro.


Despre VKRS:

VKRS - Video Killed The Radio Star, este primul festival din Romania dedicat videoului, organizat de echipele Biz si Screen Native.

Evenimentul a reunit 12 ore de continut valoros oferit, printre altii, de Mircea Bravo – vlogger, Cabral Ibacka – realizator TV, influencer si antreprenor, Mickey H - creator si producator, Iulia Albu – instagram influencer, Razvan Exarhu – jurnalist, George Buhnici – jurnalist & vlogger, Raul Gheba – creator Sector 7, Bogdan Naumovici – 23 Communications, Cristian Delcea – cofondator Recorder, Vali Pintilescu – YouTube Content Stategist, Alex Cotet – regizor de film, scenarist si producator, Ion "Lutzu" Cojocaru – Content Director, MRM//McCann, Laura Savu – Global Community Manager, Alexandru Ion – Director Marketing foodpanda, Cristina Almasan – Creator Tik Tok, Marian Ionescu – Vlogger, @Mariciu, Alin Sterian aka iRonic Distors – Regizor si producator muzical sau Coste Narcis – CEO, Online Video Network.

Vezi toate speech-urile aici: https://www.youtube.com/watch?v=ZvyUbpJfO9o

Comentarios


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page