top of page

CALVIN KLEIN, INC. si SARKK SA deschid in luna iulie doua noi magazine CALVIN KLEIN in Cluj si Timis

Calvin Klein, Inc., o filiala detinuta integral de PVH Corp. [NYSE: PVH], si SARKK SA, distribuitorul exclusiv si partenerul de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, anunta deschiderea a doua noi magazine CALVIN KLEIN JEANS in luna iulie 2020, in Cluj si Timisoara.


Magazinul din Cluj este primul localizat in afara Bucurestiului, in Cluj-Napoca – si este parte a planului de actiune pentru dezvoltarea brandului pe piata romaneasca.


Pentru locatiile ambelor magazine a fost a fost ales unul dintre cele mai importante si binecunoscute centre comerciale din vestul tarii - Iulius Mall.


CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN JEANS propune o varietate mare de produse vestimentare, conturate de un stil minimalist si culori reprezentative. Liniile cochete si moderne cuprind imbracaminte din materiale superioare, o atentie inimitabila la detalii si o executie inegalabila care emana calitate la cel mai inalt nivel. Atemporale si totusi contemporane, clasice, dar provocatoare, colectiile de vara pentru barbati si femei includ piese iconice din denim, precum si incaltaminte casual si accesorii, toate concepute pentru a va pune in evidenta aspectul indiferent de stilul care va caracterizeaza.


Stiluri extraordinare, inspirate de arhiva si totodata noi, sunt definite prin functionalitate si utilitate. Improspatate cu detalii cu logo-uri indraznete, imbratiseaza incluziunea cu piese esentiale de toate dimensiunile, ce incurajeaza oamenii sa se exprime cu fiecare ocazie. Inovatoare, de ultima generatie si cu un stil uimitor, imbracamintea inspirata de podium nu a fost niciodata atat de transcendenta sau completa.

CALVIN KLEIN


Noile magazine CALVIN KLEIN JEANS prezinta cele mai recente concepte de amenajare CALVIN KLEIN, cu un design modern, minimalist, finisaje din beton si detalii in culori reprezentative pentru valorile de baza ale brandului. Un loc unde adevaratul TU iese la iveala, unde tinutele perfecte prind viata, aspectul nu da gres, iar ideile creative isi gasesc expresia.


Echipa CALVIN KLEIN a luat toate masurile necesare pentru a asigura sanatatea si siguranta clientilor. Precautii stricte, in conformitate cu instructiunile oficiale, au fost implementate in noul magazin, astfel incat clientii sa se poata bucura de experienta lor de cumparaturi fara griji si sa descopere lumea CALVIN KLEIN indrazneata, distractiva, inspirata.



Despre Calvin Klein, Inc.


CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifica idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare. Compania urmareste sa transmita emotie si sa inspire publicul folosind imagini incitante si linii surprinzatoare ce trezesc simturile.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin estetica, simpla, curata si modele inovative.



Despre SARKK SA


SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.


De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page