Frumusetea care nu se demodeaza in timp - ECCO NEO NUDE de la ECCO Leather

June 29, 2020

 

O noua colectie pentru femei si barbati care ilustreaza frumusetea pantofilor - NEO NUDE, de la ECCO Leather – o tabacire vegetala a pielii care isi schimba infatisarea in timp, oferindu-i acesteia un aspect natural si unic.

 

NEO NUDE by ECCO Leather da fiecarui pantof un aspect original, deoarece pielea isi va schimba gradual look-ul, dintr-un material usor, fresh, cu un aspect curat, intr-o piele matura, cu o culoare mai intunecata.

 

Culorile nude vor fi mereu in trend

 

Aceasta inovatie de la ECCO Leather iti garanteaza ca niciun pantof din aceasta colectie nu va arata la fel cu un altul. Fiecare pereche de pantofi va prelua din originalitatea si personalitatea celui care o poarta. Aceasta piele se regaseste atat in colectia NEO NUDE de femei, cat si in cea de barbati.

 

O combinatie intre materialele naturale si inovatie

 

Inspirati de culorile si de imaginea dura, neiertatoare a desertului, pantofii NEO NUDE de la ECCO Leather au la baza stiinta din spatele procesului natural de deteriorare al pantofilor. Vopseaua naturala, extrasa din arbori, coloreaza pielea oferindu-i nuanta sa originala.

Un alt beneficiu este ca ECCO Leather lucreaza cu materiale raw, naturale, pentru a crea o piele inovatoare, de cea mai buna calitate.

 

 

Expunerea la procesul natural de oxidare

 

Pantofii din colectiile NEO NUDE te vor face sa descoperi procesul natural de oxidare atunci cand pielea este expusa la conditiile atmosferice – lumina, vant si umiditate. Fiecare pantof va capata o nuanta unica datorita nivelelor diferite de lumina, miscare si umiditate la care este expus. Fiecare purtare va lasa o amprenta unica. Pantofii tai iti vor aminti, astfel, de toate momentele frumoase petrecute impreuna cu ei.

 

Explozii de culori

 

Pentru a evidentia frumusetea colectiei NEO NUDE de la ECCO Leather, pantofii creati din aceasta piele se vor remarca prin explozii de culori deschise, inclusiv sireturi colorate.

Colectia este disponibila online pe ecco-shoes.ro si in magazinele ECCO din tara.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

June 17, 2020

April 23, 2020

Please reload

Bucharest 2018 Powered by wordstylist.ro All rights reserved wordstylist@yahoo.com