top of page

S-a lansat BizRomania.ro, ghidul comunitatii de business




Echipa Biz a lansat astazi BizRomania, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro si editia speciala a revistei, Biz Romania.

Realizat în timp record, proiectul este dedicat comunitatii de business si ofera recomandari si solutii de la cei mai puternici experti si analisti pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului.


"Acum este nevoie mai mult ca oricand de un proiect dedicat comunitatii de afaceri. Pentru ca businessul trebuie sa continue. BizRomania.ro îsi propune sa fie ghidul oamenilor de afaceri în aceasta perioada de criza, urmand ca în aprilie sa apara în print si editia speciala a revistei.", spune Marta Usurelu, Owner Biz.


Site-ul BizRomania.ro va prezenta solutii pentru marile companii, pentru IMM-uri, dar si pentru angajatii care au nevoie sa înteleaga cum sa traverseze cu bine urmatoarele luni.


Marta Usurelu

"BizRomania este continuarea fireasca a proiectului BizWorld, pe care echipa l-a început cu 10 ani în urma. Dupa ce ne-am mutat redactia în 11 tari, am fost nevoiti sa lucram acum de acasa si pot sa spun ca editia Biz Romania s-a cerut de la sine.

Este momentul sa scriem acum despre cum putem trece peste aceasta perioada dificila. Fara lectii teoretice sau citate din bestseller ori de la mari guru, ci cu recomandari de la oamenii de afaceri si analistii care traiesc acum criza globala a coronavirusului", adauga Marta Usurelu.


Biz Romania este un pilot al Biz World, proiectul special al echipei Biz realizat pana în acest an exclusiv peste granitele tarii.


***


Despre Biz World


BizWorld este o editie speciala a revistei Biz realizata integral peste granitele tarii. Dupa Bruxelles – 2011, Londra – 2012, New York & Silicon Valley – 2013, Berlin – 2014, Singapore – 2015, Viena – 2016 si Paris – 2017, Tokyo - 2018, Coreea – 2019, Olanda – 2020, echipa editoriala Biz realizeaza în aprilie editia speciala Biz Romania.

Traim într-o lume mai interconectata ca niciodata. Biz cauta sa afle direct de la sursa cum se vor misca lucrurile în anii care vin. Biz World si-a propus sa redescopere în fiecare an lumea internationala de business la ea acasa. Iar anul acesta a venit momentul sa scrie si sa descoperim lumea de la noi, de acasa!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page