top of page

Zile linistite si fara dureri cu electrostimulatoarele OMRON

Stim... atunci cand durerile apar, buna dispozitie si energia iti sunt afectate. De spate, incheieturi sau din cauza sezonului rece, durerile pot persista chiar luni de zile.

Dar cum le ameliorezi? Gama de electrostimulatoare OMRON cu tehnologie TENS dispune de tratament inteligent, specializat, care poate fi folosit in multe situatii. Elimina disconfortul si reintra rapid in forma!


Eficient, de incredere, precis


Aparatele de electrostimulare transcutanata OMRON ajuta la indepartarea disconfortului si sunt recomandate la scara larga de fizioterapeuti, dar si de specialisti in domeniu. Te intrebi cum functioneaza?

Dispozitivele TENS genereaza impulsuri electrice de tensiune joasa, astfel, curentul blocheaza transmiterea semnalelor nervoase si stimuleaza secretia de endorfine. In timp ce il folosesti vei simti o usoara senzatie de furnicatura, apoi, treptat, starea de disconfort va disparea. Tehnologia de stimulare nervoasa electrica transcutanata – TENS calmeaza durerile din zona spatelui, a umerilor, articulatiilor si muschilor.


Electrostimulatorul OMRON E3 Intense - special creat pentru tine


Compact si exact, E3 Intense este un aparat 2 in 1 pentru tratament si masaj, pe care il poti lua cu tine oriunde. Relaxarea, revitalizarea si ameliorarea se produc folosind Tehnologia Triple Action care imbunatateste circulatia, conduce la eliberarea de endorfine si blocheaza mesajele de durere.

Omron E3 Intense dispune de 2 pad-uri, 15 niveluri de intensitate si 9 programe de tratament pentru alinarea zonei lombare, cervicale, articulare, de brate si picioare; in plus, dispune de 3 optiuni pentru masaj.

#GoodToKnow OMRON E3 Intense poate fi achizitionat din marile lanturi de farmacii, magazine online si din cele de tehnica medicala.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page