top of page

De Black Friday, reducerile nu au scapare! Trei weekend-uri de super reduceri la ParkLake Shopping C




Luna noiembrie aduce la ParkLake Shopping Center, super reduceri de Black Friday, distractie, proiectii de filme documentare, expozitii, ateliere si jocuri educative! Bucurestenii de toate varstele sunt asteptati sa descopere ofertele speciale, dar si activitatile din cadrul Green Tech Film Festival si spectacolele din centrul comercial organizate special pentru ei.


La ParkLake Shopping Center, de Black Friday, reducerile nu au scapare! Timp de trei weekend-uri – 15-17, 22-24 si 29-30 noiembrie – clientii vor fi intampinati cu discount-uri de pana la 70% la o gama variata de produse in magazinele preferate. Articole vestimentare, incaltaminte, accesorii, carti, produse de ingrijire corporala si multe altele fac parte din campanie, urmand sa fie disponibile pentru cumparatori la preturi de nerefuzat.


In plus, luna noiembrie aduce si o saptamana dedicata unui stil de viata sustenabil, grijii fata de mediu si, desigur, tehnologiilor verzi, in cadrul celei de-a treria editii Green Tech Film Festival – festival partial gazduit de centrul comercial ParkLake Shopping Center.

In perioada 11 – 17 noiembrie, adulti si copii deopotriva sunt asteptati sa afle informatii interesante si utile despre subiecte eco, prin intermediul expozitiilor, atelierelor, jocurilor tematice si dezbaterilor organizate zilnic in zona main square, dar si a proiectiilor de filme din zona Cinema City. Vor rula documentare cunoscute si premiate, ca ,,Blue Heart”, ,,The Rise of Vertical Farming”, ,,In-vitro meat”, sau ,,Artifishal”. In plus, vor fi prezentate si / sau dezbatute subiecte ca dezvoltarea strategica sustenabila, tranzitia tehnologiei, siguranta pe internet, reciclarea si robotica. Accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuit si se face in baza unei rezervari la contact@greentechfilmfestival.ro.


Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele ParkLake, dar si programul complet pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page