top of page

Calatoreste mai mult! Blue Air a lansat programul de fidelitate “Blue Benefits”

Blue Air, cea mai mare companie aeriana dupa numarul de pasageri transportati, a lansat programul “Blue Benefits”. Stim ca cele mai frumoase experiente de calatorie au loc alaturi de cei dragi. Pentru a transforma calatoriile cu avionul intr-o experienta accesibila si placuta, Blue Air ofera pasagerilor ocazia de a se bucura, alaturi de cei dragi, de reduceri la pretul biletelor si al bagajelor de cala.


Cele trei optiuni de pachete “Blue Benefits” incep de la 39.99 de Euro, iar reducerile ajung pana la 324 de Euro, la fiecare calatorie!

“Ne bucuram sa anuntam programul Blue Benefits. Anul acesta, principala prioritate a Blue Air o reprezinta imbunatatirea substantiala a experientei pasagerilor, atat online, cat si la telefon, pe aeroport si in zbor. Obiectivul nostru este sa mentinem toate acele valori care ne-au adus unde suntem astazi - siguranta, punctualitate, confort – si sa venim cu servicii noi care sa aduca valorare calatoriei cu Blue Air. Iar Blue Benefits, alaturi de toate celelalte produse pe care le pregatim, ofera pasagerilor ocazia de a calatori si mai mult cu Blue Air”, a declarat Oana Petrescu, Director General Blue Air

Ce este Blue Benefits?


Cu programul Blue Benefits ajungi mai aproape de prieteni, de locurile pe care urmeaza sa le descoperi. Si, pentru ca cele mai frumoase amintiri sunt alaturi de cei dragi, “Blue Benefits” a fost astfel creat pentru a calatori alaturi de una, pana la opt persoane.

“Blue Benefits” ofera trei optiuni de pachete:

Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot calatori alaturi de o persoana draga si se vor bucura impreuna de reduceri la pretul biletelor si al bagajelor de cala. Valoarea economisita este de 72 de euro/calatorie, iar pretul abonamentului este de 39.99 Euro/an.

• Blue Benefits FAMILY - Blue Air are grija de bugetul familiei. Alaturi de (pana la) alte trei persoane, pasagerii nostri vor beneficia de reduceri de pana la 144 de euro/calatorie. Pretul abonamentului este de 74.99 Euro/an.

Blue Benefits FRIENDS – Stim cat de importanti sunt prietenii! Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, pasagerii Blue Air vor putea calatori alaturi de (pana la) alte opt persoane. Impreuna vor economisi pana la 324 de euro/calatorie, iar pretul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Toti pasagerii care vor achizitiona “Blue Benefits” pana pe 19 noiembrie vor beneficia de serviciul Flex, care ofera posibilitatea modificarii gratuite a datei de calatorie. Achizitionarea abonamentului Blue Benefits se realizeaza, de astazi, de pe platforma dedicata - http://bluebenefits.com/.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page