top of page

TOMMY HILFIGER deschide un nou magazin TOMMY KIDS in centrul comercial Iulius Mall din Cluj



Tommy Hilfiger anunta deschiderea unui nou magazin TOMMY KIDS in Cluj, Romania, acesta fiind primul magazin de acest fel din oras. Localizat la parterul centrului comercial Iulius Mall, imbina moda si stilul cu spiritul practic si versatilitatea, precum si cu ADN-ul clasic, american, cool al brandului.


Noul magazin se deschide pentru parinti si copii cu un design modern, remarcabil, ce reflecta noul concept global de vanzare cu amanuntul al lui Tommy Hilfiger. Fuziunea dintre stilul clasic si finisajele moderne este vizibila in intregul design, in timp ce culorile emblematice ale brandului sunt prezente de la detaliile mici, vizibile pe mobilierul alb si cel din lemn, la elementele mai mari, precum peretii si standurile din interior. Atmosfera generala este una jucausa si de bucurie, subliniind inca o data ADN-ul clasic, american, cool al brandului. Magazinul este operat de Sarkk S.A., distribuitorul exclusiv al brandului Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.


In interiorul designului luminos si aerisit, colectia TOMMY HILFIGER Toamna 2019 pentru Copii apare ca fiind inspirata de ciocnirea constienta intre functie si patrimoniu, fuzionand mai multe elemente sustenabile cu un caracter practic. Aceasta ne propune, printre altele, jachete tip puffer umplute cu puf si veste din plus moale ce au pe deasupra un strat de tesaturi impermeabile. Colectia reviziteaza arhivele de brand, modernizand stilurile-semnatura precum puloverul varsity in culori contrastante cu dungi si stele jucause. Broderiile Tommy Crest si imprimeurile florale totale adauga un twist cool tricourilor si rochiilor. Tonurile neutre si paleta de culori emblematica a brandului – rosu, alb si albastru – sunt completate cu galben vibrant si roz pal. O colectie pentru Toamna 2019 care adauga tehnicalitate si versatilitate stilului propriu.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page