top of page

TOMMY HILFIGER ANUNTA EDITIA LIMITATA  TOMMY JEANS FALL HERITAGE


Tommy Hilfiger anunta TOMMY JEANS Fall Heritage, o editie limitata ce prezinta versiuni imbunatatite ale celor mai iconice stiluri din arhiva brandului. Incepand cu data de 29 octombrie 2019, seria de 16 piese destinate copiilor va fi disponibila in Romania, in magazinele TOMMY KIDS selectionate.


Colectia TOMMY JEANS Fall Heritage transmite un sentiment de nostalgie, reimaginand fiecare stil consacrat pentru a rezona cu publicul modern de astazi. In conformitate cu mostenirea marcii, steagul iconic TOMMY JEANS este prezent in toata colectia selectata manual. Piesele-cheie pentru baieti includ o jacheta clasica, din denim, cu steagul brand-ului, reeditata cu captuseala Sherpa, un popover puffer actualizat cu ceara si o camasa polo atemporala de lana. Pentru fete, stilurile cheie includ un sacou din denim decupat, dintr-un material cu spalare usoara, un puffer decupat din catifea, care transmite un sentiment de patrimoniu prin steagul binecunoscut si o camasa tip rugby cu fermoar.


Fiecare articol vestimentar prezinta o eticheta unica Tommy Archive, transformand-ul in piesa de colectie proprie.


Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyJeans si @TommyHilfiger.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page