top of page

Divele aleg intotdeauna Ginger Orange de la Sabon


Ginger Orange – Un cocktail plin de vitalitate care iti aduce soarele si in cea mai innorata zi!


Mai sunt doar câteva ore si inca esti la birou? Off, dupa o zi atât de lunga la serviciu, pregatirea pentru eveniment este ultimul lucru pe lista ta. Nu-i nimic, timpul ti-e aliat când ai Sabon alaturi de tine!


Simte sarutul proaspat al soarelui pe pielea ta si testeaza, in plina toamna, selectia de produse din gama Ginger Orange care iti vor garanta un aspect ca la Hollywood. Stim, decizia insa este una dificila, tocmai de aceea Sabon vine cu optiuni pentru cele mai momentele in care ai nevoie de cineva ”de incredere”:

Option 1: Alege o textura delicata, spumoasa, infuzata cu patru uleiuri naturale: masline, avocado, jojoba si germeni de grâu, pentru piele moale si matasoasa. Pentru ca makes you look amazing.

Option 2: Alege scrubul pentru corp care contine o combinatie exclusiva de saruri imbogatite cu minerale binefacatoare si uleiuri botanice – migdale, jojoba, acai, andiroba. Pentru ca makes you look great.

Option 3: Alege lotiunea de corp care este un elixir din sapte uleiuri botanice: masline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia si shea. Pentru ca makes you look glamorous.

Option 4: Alege laptele pentru corp, bogat in vitamina E, ce ofera un amestec de ulei de migdale, lapte ecologic de ovaz si pastreaza pielea hidratata si fina. Pentru ca makes you look like a star.

Option 5: Alege Body Gelée, un gel de corp revigorant, imbogatit cu ulei de avocado hidratant si extract de Aloe Vera. Ofera-i pielii o senzatie imediata de prospetime si racoare. Pentru ca makes you look happy.

Option 6: Alege untul, crema si sapunul lichid. Pentru ca it makes you shine like a diamond.

Bonus: Alege EAU de Sabon, o apa de toaleta fresh, care poate fi folosita ca atare sau combinata cu alte produse din gama Ginger Orange. You`ll love it!

When art meets Ginger Orange

In aceasta luna, Cristi Gaspar a realizat lucrarea numita ”Ginger Orange”. Un ”New Age” Adam si Eva, proiectul sau ilustreaza povestea primului cuplu si misterul din jurul acestuia. Un el si o ea care se regasesc de fiecare data, o cautare reciproca, inconstienta si irezistibila, insusi rostul vietii omului.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page