top of page

Tefal Ixeo Power All-in-One - revolutia aparatelor de calcat

More time for you, less worries! Ideal, dar cum faci fata provocarilor ce apar pe neasteptate? Gasesti solutii inteligente! Aparatul revolutionar de calcat cu abur de inalta presiune, Tefal Ixeo Power All-in-One, duce ingrijirea tesaturilor la alt nivel.

La fel de puternic precum o statie de calcat

Camasi si bluze din matase atent finisate din cateva miscari? Tefal da startul revolutiei in ingrijirea tesaturilor cu Ixeo Power All-in-One! Boilerul profesional incorporat si masa patentata Smart Board il transforma in cea mai eficienta solutie pentru inlaturarea cutelor.


Ixeo Power ofera performante de top, similare cu cele ale unei statii de calcat. Puterea de 2170W, presiunea de pana la 5.8 bari si jetul puternic de abur de pana la 200 g/minut netezesc perfect orice tip de tesatura.


Experimenteaza sesiuni de calcat confortabile cu ajutorul mesei patentate Smart Board, ajustabila in 3 pozitii. O poti folosi in plan vertical pentru retusuri rapide, inclinata la 30° pentru o postura relaxata sau in pozitie orizontala pentru materiale care necesita timp indelungat de actiune.

Sistem inteligent Smart Protect

Setarea unica de temperatura, prin tehnologia Smart Protect, il face sigur de folosit chiar si pe

cele mai delicate materiale. Varful profilat te ajuta sa faci dunga perfecta pantalonilor cigarette si sa ajungi in zonele greu accesibile ale rochiilor delicate.


Gone in… 70 seconds? Da, pentru ca Ixeo Power are sistem de incalzire rapida! Hainele arata impecabil, iar tu esti gata de drum!

There’s more! Pentru o utilizare facila si libertate de miscare, aparatul este detasabil de cadrul mesei de calcat. Astfel, poti sa igienizezi si sa reimprospatezi oriunde in casa, iar bacteriile sunt eliminate 99.9%.


#GoodToKnow Din 7 octombrie il gasesti in magazinele Altex si pe altex.ro

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page