top of page

Tefal Resource - Tu reciclezi, noi te rasplatim!

Cand excelenta in inovatie si sustenabilitatea se intalnesc, ia nastere o initiativa eco-friendly pentru un mediu inconjurator protejat. Tefal Resource este gama de vase pentru gatit fabricata 100% din aluminiu reciclat.



Tefal realizeaza constat demersuri prin care sustine grija pentru pastrarea resurselor planetei. Brandul respecta si incurajeaza dezvoltarea produselor reciclabile, cu rezistenta in timp, nutritia echilibrata si consumul responsabil.

Implicat activ in proiecte ecologice si de CSR, acesta puncteaza cu o ampla campanie de reciclare.“Obiectivul nostru este sa transmitem mesaje cu impact pozitiv generatiei viitoare. Incurajam reciclarea, sustinem inovatia si, alaturi de partenerii nostri, oferim consumatorilor produse durabile.


Prin cea mai noua campanie, aducem in prim plan vasele pentru gatit din gama Tefal Resource, realizate din aluminiu 100% reciclat. Pana pe 30 octombrie, oricine vine cu tigaia veche in hypermarketurile Carrefour, primeste un discount de 50% la achizitia oricarui produs din gama Tefal Resource”, declara Gabriela Velicu, Category & Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Fabricate in Franta, din aluminiu 100% reciclat, vasele nu contin compusi toxici PFOA. Invelisul antiaderent Titanium Pro confera rezistenta sporita la zgarieturi, astfel, produsele din gama Tefal Resource garanteaza aceleasi rezultate precum cele confectionate din aluminiu clasic.

Mixul de comunicare are o abordare integrata si include cele mai importante tool-uri ATL si BTL (PR, TV, web, social media, radio si in-store).


Realizat in Romania, spot-ul TV poarta semnatura lui Dodo Mesaros – scenariu si regie - si va fi difuzat incepand cu data de 9 octombrie. Cadrele au fost obtinute cu echipament ultra performant - Bolt Robot si Phantom Flex 4k, ce surprind pana la 1000 FPS si care exceleaza prin calitatea imaginilor.


Echipa care a contribuit la realizarea campaniei de comunicare:


Client - Groupe Seb Romania: Gabriela Velicu, Category & Trade Marketing Manager, Alina Cuzmin – Digital Manager, Cristina Puiu – Trade Marketing Assistant, Anca Grajdan – Trade Marketing Assistant.



Scenariu și regie - Dodo Mesaros



FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page