top of page

Air Force Flex – cel mai jucaus aspirator vertical de la Rowenta



Say hello to your new best friend! Îti facem cunostinta cu aspiratorul vertical fara fir Air Force Flex de la Rowenta! Te impresioneaza înca din primele secunde si curata fiecare centimetru din casa, prin cateva miscari simple, exact ca o joaca de copii!


Design inteligent si performante de top


Este timpul pentru o locuinta impecabila cu putin efort din partea ta! Datorita tehnologiei Flex, ai acces cu pana la de 5 ori mai mult sub piesele joase de mobilier. Tubul flexibil ajunge în orice colt, fara sa fie nevoie sa te apleci. Simpatic si usor de manevrat, nu-i asa?



3 moduri de aspirare pentru rezultate perfecte


Surprizele nu se opresc aici! Force Flex este prevazut cu perie motorizata si cap de aspirare cu iluminare LED, astfel, detecteaza rapid praful chiar si în cele mai întunecate zone.

Parchet, gresie sau covoare? Rowenta Air Force Flex curata remarcabil orice tip de suprafete. Iar daca diminetile sunt morocanoase si ai scapat cafea proaspat macinata pe blatul de bucatarie, nicio problema! Îl poti folosi si ca aspirator de mana, fara sa deteriorezi articolele de mobilier.



Nu uita de tavan si colturile înalte! Acesta poate colecta chiar si cele mai fine particule de praf, indiferent cat de greu accesibil îti pare spatiul vizat. Mai mult, modelul dispune de pachetul Animal Care, ce include peria Mini Electro Brush. Asadar, uita de parul inestetic lasat de Tomita pe mocheta ori pe canapea! ;)

Aparatul are o putere de 100 Air Watt si baterie Lithium-Ion cu autonomie de pana la 35 de minute daca îl utilizezi ca aspirator de mana. În plus, este de doua ori mai silentios decat Air Force 360, din aceeasi gama.


Ce spui, îi faci introducerea în gasca mare?! :)



FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page