top of page

Aer mai pur cu Rowenta Intense Pure Air


Rowenta Intense Pure Air

Sezonul alergiilor este inca in toi, iar starea ta de spirit este influentata de acestea? Actioneaza eficient si incepe cu purificarea aerului din casa! Reda-i prospetimea cu Rowenta Intense Pure Air, ce indeparteaza 99.95% din particulele poluante.


Filtrare inteligenta, performanta si confort


Cu Rowenta Intense Pure Air poti detecta rapid gradul de poluare din incapere, datorita sistemului inteligent de monitorizare prevazut cu un senzor de particule si unul de gaz. Printr-un indicator luminos care isi schimba culoarea in functie de nivelul de poluare detectat, vei sti care este calitatea aerului din locuinta ta: albastru pentru aer pur, violet pentru poluat si rosu pentru foarte poluat!


Bucura-te permanent de un aer curat in casa ta


Intense Pure Air isi ajusteaza automat viteza pentru ca tu sa ai un somn mai linistit! Purificatorul este prevazut cu patru niveluri performante de filtrare, fiecare nivel fiind dedicat unui poluant specific: pre-filtru pentru particule de mari dimensiuni, filtru din carbon activ pentru gaze si compusi volatili, filtru HEPA ce filtreaza pana la 99.95% din particulele fine si filtrul NanoCaptur, exclusiv patentat - ce distruge permanent formaldehida.Pentru mai mult confort, Intense Pure Air directioneaza fluxul de aer la un unghi de 45° pentru difuzie optima sau la unul de 90° pentru un confort ridicat. It’s that simple!

De acum, esti in siguranta si te poti relaxa in voie! :)FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page