Tefal prezinta Ixeo - primul aparat de calcat All-in-One

May 20, 2019

 

 

#Flashbackstory - de cate ori ai fost pe fuga dar te-ai hotarat sa iti schimbi tinuta pe ultima suta de metri? Iar daca rochia din matase sau camasa alba uni nu erau pregatite, adio punctualitate! Iti prezentam Ixeo - primul aparat de calcat multifunctional de la Tefal, care te ajuta sa arati wow in fiecare zi.

 

Eficienta si ergonomie

 

Calca, retuseaza si igienizeaza fara efort! Tefal Ixeo este prevazut cu o masa de calcat Smart Board patentata, ce poate fi utilizata in trei pozitii: vertical - pentru retusuri de ultim moment, inclinat - pentru o postura relaxata sau in plan orizontal - pentru tesaturi dense. Ixeo inlatura cutele si reda hainelor tale aspectul fara cusur, fie ca esti contra cronometru sau alegi sa iti compui outfit-ul pentru zilele urmatoare.

 

Tehnologie Turbo Steam pentru ingrijirea tesaturilor

 

Cand ai un aparat pe care te poti baza, chiar si cea mai dificila cuta ii cedeaza. Datorita tehnologiei Turbo Steam cu o pompa de 5 bari si a puterii de 1500 W, Ixeo garanteaza o inlaturare rapida a cutelor pentru rezultate perfecte de fiecare data. Cu sistemul Smart Protect te bucuri de o temperatura optima pentru toate tipurile de materiale.

 

Good to know! Indeparteaza 99,9% dintre bacterii, deci il poti folosi si pentru a reimprospata draperiile si canapelele.

 

Aparatul de calcat cu abur Ixeo isi face treaba constiincios, iar tu esti incantata ca hainele tale arata impecabil. Si unde mai pui ca totul se intampla extrem de rapid si fara batai de cap?!☺

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

June 17, 2020

April 23, 2020

Please reload

Bucharest 2018 Powered by wordstylist.ro All rights reserved wordstylist@yahoo.com