top of page

Traieste Smart cu Adina Halas



Sambata, 13 aprilie, a avut loc prima editie a evenimentului Traieste Smart. Filosofia Traieste Smart este de a face alegeri constiente si informate in toate aspectele importante ale vietii. Accentul a fost pus pe miscare, intr-un eveniment de anvergura.


Evenimentul Traieste Smart – fitness aerobic & indoor cycling a avut loc in ParkLake Shopping Center zona main atrium parter si s-a incheiat la orele 19:30. La clasele de fitness aerobic si de indoor cycling au participat 250 de persoane.



La cele doua tombole organizate în cadrul evenimentului s-au castigat numeroase premii puse la bataie de catre Decathlon, Sano Vita, Ivatherm, HELL ENERGY, FOREVER by Daniela Sirbu, Luviane Atelier de Parfumerie, Asevi si Urban Masaj.


Iulia-Victoria Neagoe, artizan parfumier la Luviane Atelier de Parfumerie, ne-a vorbit despre utilizarea parfumului in sala de sport, iar terapeutul Romeo Tudorache, care tocmai s-a întors cu argintul de la Campionatele Europene de Masaj, a oferit sedinte de masaj si crioterapie in cadrul unui corner Urban Masaj.


Sponsorii evenimentului au fost: Aqua Carpatica, HELL ENERGY ACTIVE, Gloria Jean’s Coffees si Argi Plus de la Forever by Daniela Sirbu.


Fotografii evenimentului au fost Sabin Malisevschi (recent premiat de catre Asociatia Presei Sportive din Romania cu Premiul pentru Fotografie pe anul 2018) si Calin Bogdan.




Partenerii evenimentului: ParkLake Shopping Center, Stay Fit Gym, Cloud9 Residence, AQUA Carpatica, Gloria Jean’s Coffees, Decathlon, Mairon Galati, SanoVita, Ivatherm, Asevi, Hell Energy, Forever by Daniela Sirbu, Urban Masaj, Luviane – Atelier de Parfumerie, Multigrafica.





FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page