Rowenta Intense Pure Air - un aer mai curat in orice moment

April 5, 2019

 

Ti-ai dori sa te bucuri mereu de briza racoroasa a marii sau adierea proaspata de la munte? Perfect! De acum, poti respira mai sanatos in locuinta ta! Rowenta prezinta Intense Pure Air, purificatorul de aer care il filtreaza si mentine curat zi de zi.

 

Filtrare cu pana la 99.95% din particulele poluante

 

Traiesti intr-o aglomerare urbana, asadar esti expus poluarii! Rowenta Intense Pure Air este un must have in tratarea aerului din casa. Dispozitivul are patru niveluri performante de filtrare: pre-filtrul blocheaza particulele de mari dimensiuni, filtrul din carbon activ capteaza mirosurile, gazele si compusii organici volatili, filtrul HEPA filtreaza pana la 99.95% din particulele fine, iar filtrul patentat NanoCaptur distruge permanent formaldehida, cea mai daunatoare substanta chimica din incaperi.  

 

Mai mult, aparatul ofera posibilitatea de a directiona fluxul de aer la un unghi de 45° pentru difuzie optima sau la unul de 90° pentru un confort ridicat.

Rowenta Intense Pure Air mai scoate un as din maneca: sistemul inteligent de monitorizare a nivelului de poluare din locuinta, cu ajutorul unui senzor de particule si a unuia de gaz. In functie de nivelul de poluare detectat, acesta ajusteaza automat viteza de filtrare. Urmareste culoarea afisata de indicatorul luminos: albastru pentru aer pur, violet pentru poluat si rosu pentru foarte poluat!

 

Design compact si silentiozitate

 

Destinde-te dupa o zi incarcata si bucura-te de confortul casei tale. Intense Pure Air are un design compact care se va integra natural in decor si functioneaza in mod silentios, de aceea il poti utiliza si pe timpul noptii.

 

Hello, stare de bine si vise odihnitoare! :)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

June 17, 2020

April 23, 2020

Please reload

Bucharest 2018 Powered by wordstylist.ro All rights reserved wordstylist@yahoo.com