top of page

Krups Evidence – cel mai elegant espressor pentru o ambianta perfectaGirls time! Discutii relaxate, fashion ideas ori povesti cu Fat-Frumos... si care este cel mai bun motiv pentru o intalnire cu prietenele tale, daca nu o cafea cu aromata? Espressorul automat Krups Evidence are functii inteligente, design elegant, dar cel mai important, prepara o varietate mare de bauturi!


Boabe macinate pentru experienta unui gust de neegalat


data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Cand ai programat la tine o sueta, stii ca asta presupune sa fii cea mai buna gazda. Best host, best coffee in town! Cu un design elegant, Evidence de la Krups iti ofera o cafea savuroasa, cu note puternice, care ies la iveala intr-o clipita. In timp ce boabele sunt macinate, parfumul este din ce in ce mai prezent, iar discutiile prind contur.


In pasi rapizi catre bautura favorita? Sigur ca da, deoarece Krups Evidence este prevazut cu interfata intuitiva OLED si butoane tactile pentru acces instant. Mai mult, cu aplicatia Krups Espresso ai control deplin asupra aparatului, fie ca esti in bucatarie sau living.


Selecteaza functiile Extra Shot si Dark pentru o cafea intensa; iar daca vrei sa impresionezi, cu Double Cappuccino prepari concomitent doua bauturi cu lapte, printr-o simpla atingere de buton.


Este clar: secretele intre fete au parte de rasfat invaluit in savoare!☺


Bauturi personalizate si momente de neuitat


Creeaza clipe speciale si surprinde-le placut cu un espresso, ristretto sau poate un ceai negru tipic englezesc. Krups Evidence le impaca pe toate! Alege intre cele 15 bauturi presetate si fii gata sa primesti reactii pe masura.


Tehnologia Quattro Force optimizeaza fiecare etapa a procesului care implica prepararea unei cafele, de la macinare si presare, la percolare si drenaj. Rezultatul? Echilibru perfect si explozie de energie dintr-un gust bogat si distinct. Fix pentru o dupa-amiaza in care timpul este de partea ta!☺
FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page