top of page

Ai grija de sanatate cu tensiometrele si nebulizatoarele Omron
Pe masura ce vremea se raceste, oscilatiile de temperatura iti pot influenta starea de sanatate. Insa nu renunta la micile placeri si la timpul petrecut in natura! Bucura-te din plin de viata alaturi de cei dragi, cu ajutorul celor mai buni asistenti: tensiometrele si nebulizatoarele din gama Omron.


Masoara tensiunea precis, comod si rapid!


Din statisticile la nivel mondial afli ca exista aproape 2 miliarde de persoane care traiesc cu hipertensiune arteriala, insa doar jumatate dintre acestea isi cunosc cu adevarat starea medicala. De aceea, pentru a evita complicatii precum atacurile vascular-cerebrale, infarcturile sau chiar bolile renale cronice, urmareste constant tensiunea arteriala. Cu oricare dintre tensiometrele de brat din gama Omron, determini cu acuratete valorile inregistrate la nivelul arterelor.


Omron M7 Intelli IT, M3 Comfort sau M3 N sunt tensiometre validate clinic, ce masoara tensiunea arteriala cu precizie, recunoscute prin testari independente efectuate de institute specializate si de medici acreditati. In plus, aceleasi performante pot fi obtinute si cu ajutorul tensiometrelor de incheietura, dispozitive care pot fi utilizate inclusiv de catre persoanele supraponderale.


Masoara corect - manseta Intelli Wrap este inovatia pe care poti conta oricand! Datorita unui tub interior mai lung ce se potriveste in jurul bratului, vei obtine rezultate exacte dupa fiecare utilizare, in orice pozitie s-ar afla manseta.


Inspira si expira sanatate!


Tot in aceasta perioada, variatiile cald-rece conduc si la probleme respiratorii, care se pot transforma in afectiuni mai grave, precum bronsite sau pneumonii. Opteaza pentru nebulizatoarele Omron si rezultatele tratamentului se vor vedea in scurt timp! Cu un design inovator, pot fi utilizate cu lejeritate si de persoanele fara background medical, iar dispozitivul permite respiratia normala in timpul inhalarii datorita tehnologiei de ultima generatie.

Omron DuoBaby

Dotat cu aspirator nazal, aparatul este special creat pentru curatarea delicata a nasului si reducerea congestiei nazale a celor mici. Este atat de usor de manevrat, incat toti parintii il vor aprecia. :)


Omron C801KID


Usor si silentios, acest nebulizator cu compresor este recomandat in tratarea afectiunilor copiilor. Pachetul mai contine si un personaj colorat ce poate fi montat pe kitul de nebulizare, pentru o experienta mult mai placuta a celor mici. Poate fi utilizat si de catre adulti, cu ajutorul adaptorului bucal inclus in set.Omron U100 Micro Air


Dispozitivul este portabil, complet silentios si dispune de tehnologia cu sita metalica (Mesh); Este recomandat atat pentru adulti, cat si pentru copii si reprezinta o alternativa care combina avantajele nebulizatoarelor cu compresor si cu ultrasunete.


Gama Omron cuprinde si alte dispozitive care dispun de o serie de caracteristici, potrivite mai multor tipuri de utilizari:

A3 Complete - Adaptabilitate la patologii specifice, cu un kit reglabil, potrivit pentru caile respiratorii superioare, medii si inferioare

C28 Plus – Nebulizator cu utilizare prelungita pentru intreaga familie

C801 - Dotat cu tehnologia V.V.T. (Virtual Valve Technology), fara valve de fixat si curatat

U22 Micro Air - Cel mai mic nebulizator cu ultrasunete si sita metalica, care nebulizeaza medicamentul in orice pozitie.


Tensiometrele si nebulizatoarele Omron sunt disponibile in farmacii, in magazinele de tehnica medicala, dar si in shop-urile online: Auchan Online, Cel.ro, Emag.ro, Farmaciatei.ro.

Bucura-te de toamna fara griji! De sanatatea ta se ocupa Omron! :)FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page