Flavia Mihasan este noul brand ambasador Vitamin Well RomaniaFlavia Mihasan, co-prezentatoare în emisiunea ”Neatza cu Razvan si Dani”, este noul brand ambasador Vitamin Well Romania, liderul european al bauturilor premium cu vitamine si minerale, desemnat ”Produsul Anului® 2018” in Romania, la categoria ”Bauturi vitaminizante”.

Produsele Vitamin Well sunt dezvoltate, produse si imbuteliate in Suedia, fiind exportate in peste 30 de tari la nivel mondial.


”Vitamin Well este o bautura functionala care sustine ritmul dinamic din fiecare zi. Consumatorii isi doresc intotdeauna excelenta, iar alegerea Flaviei Mihasan drept brand ambasador a venit in mod natural. Ne-am dorit un Key Opinion Leader care sa impartaseasca aceleasi valori promovate la nivel international: smart choices and a healthy lifestyle.”, au declarat reprezentantii Healthy Drinks&Foods, distribuitor si detinator al drepturilor brandului Vitamin Well in Romania.

Flavia Mihasan are o experienta de peste 5 ani in televiziune si este promotoarea principiilor care stau la baza unei vieti armonioase.

”Sunt incantata sa incep aceasta colaborare alaturi de un brand cu ale carui valori ma identific. Sportul este parte din viata mea, iar aportul de nutrienti este esential pentru un lifestyle activ. Vitamin Well reprezinta o alternativa la bauturile racoritoare indulcite cu zahar, un produs care corespunde cerintelor mele in materie de alimentatie sanatoasa”, a declarat Flavia Mihasan, brand ambasador Vitamin Well Romania.


In Romania, produsele Vitamin Well sunt marketate si distribuite prin partenerul oficial, Healthy Drinks & Foods si sunt disponibile in cele mai importante lanturi de retail: Auchan, DM, IKEA, Inmedio, Mega Image, Metro, Saladbox, Starbucks si gas stations: MOL, Rompetrol.

Despre Vitamin Well


In 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat un gap major pe piata suedeza de soft vitamin drinks, astfel au dezvoltat o alternativa moderna, sanatoasa si gustoasa la sucurile si bauturile carbonatate.

Dupa 9 ani de la debut, succesul bauturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continua sa dezvolte si produca bauturi complexe, cu un grad ridicat de functionalitate si de hidratare.

Mai multe informatii: https://www.vitaminwell.ro/ & https://www.facebook.com/vitaminwellromania / https://www.instagram.com/vitaminwellro/


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

Bucharest 2018 Powered by wordstylist.ro All rights reserved wordstylist@yahoo.com